17.3.13

Η ΑΕΚ είναι ομάδα προσφυγική … με φασίστες και ναζί δεν έχει σχέση

ΑΕΚ δεν είμαι, αλλά οφείλω να παραδεχθώ ότι η ΑΕΚ έχει οπαδούς με ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα, που διαδηλώνουν πάντα κατά του φασισμού! Σίγουρα ο ασυγχώρητης άγνοιας και κοινωνικός αναλφάβητος ποδοσφαιριστής της, Γιώργος Κατίδης, δεν μπορεί να αμαυρώσει την ιστορία της!
Ο ναζιστικός του χαιρετισμός, στο γκολ που πέτυχε, «πάγωσε» όλο το γήπεδο και ο ισόβιος αποκλεισμός του, απ’ όλες τις εθνικές ομάδες με απόφαση της ΕΠΟ, κρίνεται απόλυτα φυσιολογικός!
Καλύτερα όμως, για το φασιστοειδή Κατίδη να μιλήσει η ORIGINAL 21, οι οπαδοί της ΑΕΚ, όπου σχολιάζουν το γεγονός σε ανακοίνωση τους:
«Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδειξίας με φράτζα, ζωγραφιές στο σώμα και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω του, το παραβλέπαμε ... και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε ... Το να χαιρετάς φασιστικά ... ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας, της ίδιας μας της ιστορίας... της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών! Είσαι λίγος και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος τελικά! Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας! Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν... οι δικαιολογίες σου το ίδιο!
Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο, είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά! ΕΜΕΙΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
Διοικούντες, από αυτή τη στιγμή το παιδάκι αυτό ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ! Η ανευθυνότητά σας δεν θα συγχωρεθεί. Πάρτε θέση τώρα!

ΥΓ: Πραγματικά, από ηλιθιότητα που σε χαρακτηρίζει το έκανες;...ή καθοδηγούμενος και καθ` υπόδειξη; Σε κάθε περίπτωση και προς κάθε παραλήπτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ: ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.... ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ!
Υ.Γ.2: Το θέμα αυτό ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ και ξέρουμε να το διευθετήσουμε μόνοι μας!

Γι' αυτό λοιπόν όλοι οι πολιτικάντηδες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, ας μας αφήσουν ήσυχους και μακριά από υποδείξεις. Δεν τις χρειαζόμαστε!».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/13 09:04

    Τα ΣΥΡΙΖακια τους λήσταρχους του Βελβεντού με τα καλάσνικοφ ήξεραν να τους δικαιολογούν σαν "ανώριμους 20χρονους κοινωνικούς αγωνιστές"

    Με βασική ευθύνη των αντισυστημικών δυνάμεων έχουμε για κάθε θέμα μεταβληθεί σε δήθεν ανεύθυνους “παρατηρητές” της όποιας υπόθεσης, που λειτουργούμε με καθαρά «οπαδική» αντίληψη, έτοιμοι να λιντσάρουμε όποιον δε γουστάρουμε. Αυτό το ξεκίνησαν οι αγανακτισμένοι (οι στημένοι), οι ακραίες συμπεριφορές ΜΜΕ και κομματικών σχηματισμών που άνθισαν μόνο εξαιτίας του ψευτοόχι στην αντιμετώπιση της κρίσης, του κωλοτούμπα Σαμαρά συμπεριλαμβανομένου.

    Είναι θλιβερό για το μέλλον των παιδιών μας ότι τα πράγματα για τον Κατίδη θα ήταν διαφορετικά εάν εκείνη την ώρα απλώς ύψωνε το μεσαίο του δάχτυλο…

    Η πράξη του σίγουρα ΕΙΔΙΚΑ αυτόν τον καιρό ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ.

    Η υπεραντίδραση και υπερφιλολογία για αυτήν όμως δεν μαρτυρά τίποτα άλλο παρά μια σαπισμένη ΣΥΝΟΛΙΚΑ και σΥΝΟΛΙΚΑ χρεοκοπημένη χώρα.

    Μια ατομική βόμβα γρήγορα να την εξαφανίσει και μετά φτου κι από την αρχή;;;; Χμ, καλό ακούγεται αλλά ας ξεκινήσουμε με κάτι άλλο. Μήπως να αρχίσουμε να ενημερωνόμαστε, να σκεφτόμαστε και να αποκτήσουμε συναισθηματική ωριμότητα για να παραδεχόμαστε τα συλλογικά και ατομικά λάθη μας;;; Ίσως μας ωφελήσει όλους αφού έτσι θα εκμεταλλευτούμε και τις εναπομείνασες δυνατότητές μας.

    Πάντως Μεσσίας δεν υπάρχει. Ελπίζω να μην έχει κανείς ψευδαισθήσεις. Ούτε τιμωρία των ενόχων όπως την εννοούν οι εκ του ασφαλούς κραυγές "κρεμάλα - κρεμάλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 20:54

      δηλαδη για να καταλαβω... αν ενημερωθω, αποκτησω συναισθηματικη ωριμοτητα και παραδεχτω τα λαθη μου, θα παψει ο αλλος να ειναι ναζιστης;;;
      αντε σοβαρεψου σε παρακαλω, γιατι αρκετες μαλακιες ακουσαμε! φτανει!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/13 18:29

    Αν χαιρετούσε ή διασκέδαζε το τέρμα που έβαλε στην αντίπαλη ομάδα , με υψωμένο το χερι και σφιγμένη τη παλάμι [γροθιά], σύμφωνα με το χαιρετισμό των υποστηρικτών του Στάλιν , τότε θα ήταν μια κίνηση δημοκρατική και οχι κατακριτέα !

    Μέσα σε τόσα προβλήματα που έχουμε σαν Χώρα , ο χαιρετισμός ή αστειότητα ή παιδαριώδη ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή μας μάρανε !!! Δεν ντρεπόμαστε λίγάκι .

    Θα ήθελα να μας εξηγήσουν οι κάθε λογείς κομμουνιστοσυμμορίτες απάτριδες της Διεθνούς Συνωμοσίας { υποστηρικτές της δήθεν ανεξάρτητης Μακεδονίας ΕΛΛΑΣ-ΕΑΜ}, αν σήμερα είχαμε καθεστώς κομμουνιστικό {τουτέστιν κόκκινο φασισμό}, οι έχοντες αντίθετη άποψη τι τύχη θα είχαν !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 21:30

      μαθε πρωτα μωρη στριγκοφορεμενη ναζιστρια οτι δεν το λεγανε ΕΛΛΑΣ-ΕΑΜ, αλλα ΕΑΜ/ΕΛΑΣ , μαθε μετα πως χαρη στο ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ελευθερωθηκε η Ελλαδα απο τους Γερμανους (τσουζει ακομα ε?), οτι χαρη στο ΕΑΜ/ΕΛΑΣ δοξαστηκε σε ολη την Ευρωπη για την Αντισταση της στον κατακτητη και οοοοταν με το καλο κατεβεις απ τα δεντρα, τοτε θα σου εξηγησω και για τα υπολοιπα...

      αιντε τραβα τωρα να ψωνιστεις με κανα φαντάρο, λούγκρα της ακροδεξιας - εισασταν μια ζωη προδότες, τωρα γινατε και δηλωμενα πουσταριά

      αει σιχτηρ βραδιατικα, μπασταρδακια του Χιτλερ

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.