4.3.13

Παρουσία έκπληξη στο συλλαλητήριο της Αλεξανδρούπολης κατά των Χρυσωρυχείων

Έκλεισε πολλά στόματα (ανάμεσα στα πολλά και το δικό μας) η παρουσία του Περιφερειακού Σύμβουλου Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στο συλλαλητήριο της Αλεξανδρούπολης κατά των Χρυσωρυχείων. Ο Δημήτρης παραβρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης και ήταν λάβρος εναντίον της επένδυσης!

«Είναι μια επένδυση που δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον τόπο, παρά μόνο καταστροφή του περιβάλλοντος και προβλήματα υγείας σε όλους εμάς που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου και προέτρεψε τον κόσμο να εναντιωθεί στα σχέδια των Καναδών. «Οι Καναδοί καλό θα είναι να φύγουν το γρηγορότερο από την Θράκη και την Ελλάδα, είναι ανεπιθύμητοι», σχολίασε!
Μπράβο Δημήτρη…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/13 19:39

    xaxa den to pisteyo, vale ihitiko na ta akouso kai na klapso xaxa me tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/13 23:58

    Ο Mr Χρυσός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/13 21:17

    Δεν φταίει κανένας εσείς φταιτε που διαφημιζετε συνέχεια το φερεφωνο των χρυσοθηρων...τον Τερη Χρυσό του Εβρου .....πήγε και στην συγκέντρωση ντροπή.....
    Φουμο στις άλλες εκλογές ,με τον χρυσό είναι με τον Σαμαρά είναι όλα τα έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/13 10:03

    ...στο συλλαλητήριο είχε πολλούς περίεργους που είναι θετικοί στην επένδυση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.