5.3.13

Σύμφωνος στην δημιουργία του Δήμου Φερών και Τυχερού ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ο Βουλευτής Έβρου  των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την συνάντηση του με τα μέλη της κίνησης πολιτών Φερών και Τυχερού, διαπίστωσε ότι το αίτημα το πολιτών των δύο πρώην Δήμων είναι και δίκαιο και εφικτό.
Ο κ. Ουζουνίδης ενημερώθηκε από τα μέλη της κίνησης για τα κοινά χαρακτηριστικά των δύο κοινωνιών, Γεωγραφικά, Οικονομικά, Κοινωνικά, Πολιτισμικά, και άκουσε, την πρόταση για την δυνατότητα δημιουργίας ενός Αγροτικού Δήμου, που θα δίνει προοπτική ανάπτυξης στην περιοχή.
Ο βουλευτής κατανόησε πλήρως τα επιχειρήματα και συμφώνησε με αυτά, δηλώνοντας παράλληλα  την δική του στήριξη και του κόμματος του στους κατοίκους των Φερών και του Τυχερού.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/3/13 11:59

    Εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/13 12:01

      οχι ρε φιλε θα προτεινει μια 15χρονη απο το πακισταν για βραβειο νομπελ ειρηνης

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/13 14:59

    το θέμα είναι πολυ σοβαρό καθώε μιλάμε για διάλυση δυο κοινωνιών για προσωπικά πολιτικά συμφέροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/13 15:07

    Ε ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ "ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΑΡΑΓΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/13 21:08

    Του εξήγησε κανείς ότι ο Δήμος δεν είναι πρόσωπο και ότι το Τυχερό είναι μέρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/13 08:55

      Γιατί και να του το εξηγήσει έχει σημασία; Σάματις αυτός τις γράφει τις ερωτήσεις ή έχει καταλάβει τι ακριβώς είναι βουλή, βουλευτής, κανόνες, θεσμοί, πολιτική, κοινωνία κτλ. Ένας τυχάρπαστος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του (Ψε)κα(σ)μένου είναι, που πέτυχε το τζόκερ μιας καραμπόλας σε έδρες για να λέει στα εγγόνια του ότι ελέω Καραμανλή που διέλυσε τον τόπο και έφερε το μνημόνιο, ψάρωσαν πανελληνίως οι "αντιστασιακοί" απελπισμένοι και έφεραν κάθε καρυδιάς καρύδι σε μια γελοίας σύνθεσης Βουλή που τη διασώζει κάπως ότι και οι παλιότερες είχαν τα δικά τους φρούτα.

      Του έφεξε και το χαίρεται. Πρώτο τραπέζι πίστα στο παρακμιακό σκυλάδικο. Εκφράζει και καταδεικνύει και το πραγματικό επίπεδο της χώρας μας.

      άντε και πρωθυπουργός Μαρίνο, δεν αποκλείεται... καθόλου μα καθόλου αν και θα έχεις τρομακτικό ανταγωνισμό από τοπικά και πανελλαδικά φρούτα του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην κωλοφαρδία σου

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.