5.3.13

Ημερίδα στην Κομοτηνή για την Μειονοτική Εκπαίδευση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

H τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Για Μια Σύγχρονη Μειονοτική Εκπαίδευση».
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης (Αν. Καθηγητής - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), ο Γιώργος Μαυρομάτης (Λέκτορας - ΔΠΘ), ο Ανδρέας Νοταράς (Λέκτορας – Πάντειο Πανεπιστήμιο) και ο Μουσταφά Μουσταφά (τέως βουλευτής του ΣΥΝ).
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2013, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα Εκδηλώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (πρώην Νομαρχία Ροδόπης).

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/3/13 12:02

    Στείλτε και πρόσκληση στον Χατζηοσμάν. Δώστε του την ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθεί και να δηλώσει και αντιμνημονιακή μετάνοια. Θα βγάλετε 2 βουλευτές στις εκλογές στη Ροδόπη. Και με λίγη τύχη μπορεί και 3. Ξέρετε τι ρεύμα έχουν ειδικά ο Ιωαννίδης, αλλά και ο ΤΡιανταφυλλόπουλος; Τόσο που πουντιάσαμε. Και δεν φταίει η τιμή του πετρελαίου αλλά το ... ρεύμα!!!

    Αφού ανησυχούν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι με τόσο ρεύμα θα ζητήσουν έκτακτη επιχορήγηση για τη ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/13 15:14

    ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ (ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ) ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.