6.3.13

Έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας στην Θράκη

Μέσα στον Μάρτιο έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα στην Θράκη.
Αν και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, στην Κουμουνδούρου η συγκεκριμένη επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολλούς μήνες, μετά όμως την συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και θεσμικούς φορείς της περιοχής, το ανακοίνωσε ο ίδιος.
«Θα βρεθούμε στον Έβρο και την Ροδόπη, προκειμένου όχι μόνο να αναδειχθεί η σύσσωμη, η παλλαϊκή αντίθεση της τοπικής κοινωνίας, αλλά να αναδειχθεί και η πρότασή μας για το εναλλακτικό πρότυπο ανάπτυξης και αναβάθμισης μιας ιδιαίτερα ιστορικής και ευαίσθητης περιοχής», ανέφερε σχετικά.
Αρχικά στο πρόγραμμα της επίσκεψης, ήταν μία βραδινή κεντρική πολιτική εκδήλωση στην Κομοτηνή, ενώ πριν από αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα περιόδευε σε όλο τον Έβρο, με ατζέντα τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα θα διαφοροποιηθεί και όπως όλα δείχνουν η πολιτική εκδήλωση θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/3/13 17:48

    Ήταν να έρθει κι ο Τσάβες μαζί του, αλλά δεν πρόλαβε. Τον σκότωσαν οι Αμερικανοί και το μεγάλο κεφάλαιο. Κρίμα. Θα γινόταν ωραίο σόου. Θα είχαμε χορτάσει επανάσταση και δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.