6.3.13

Στη Σχολή Εθνικής Άμυνας βρέθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Στη Σχολή Εθνικής Άμυνας μίλησε ο Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Παρουσία 76 ανώτερων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων παρουσίασε τις εξελίξεις και τις πολιτικές της κυβέρνησης στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ στο δεύτερο μέρος της παρουσίας του ανέλυσε το γεωστρατηγικό ρόλο της Θράκης για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις διαστάσεις της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Μεταναστευτικής Πολιτικής που εφαρμόζονται εκεί, με στόχο την ανάπτυξη μιας Πρότυπης Ανοιχτής Δημοκρατικής Κοινωνίας που λειτουργεί ως καθρέφτης ποιότητας της σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο Υπουργός απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις των αξιωματικών που επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα.
Τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ευχαρίστησε με θερμά λόγια ο διοικητής της Σχολής, Υποστράτηγος Γεώργιος Σπυρόπουλος για την πληρότητα της ενημέρωσης και το ενδιαφέρον των επιχειρημάτων του.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.