5.3.13

Στήριξε τον αγώνα των φορέων της Θράκης κατά του Χρυσού ο Πάνος Καμμένος

Συνάντηση με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, είχε στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης και οι θεσμική φορείς της περιοχής, με αντικείμενο συζήτησης το θέμα της εξόρυξης χρυσού και η περιβαλλοντική επιβάρυνση που θα επιφέρει στην Θράκη, η λειτουργία των μεταλλείων.

«Συναντηθήκαμε με όλους τους φορείς της Ροδόπης και του Έβρου, προκειμένου να συζητήσουμε το τεράστιο έγκλημα που επεκτείνεται από τη Χαλκιδική, στη Θράκη», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.  
Παράλληλα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρόσθεσε ότι «οι χρυσοθήρες εκτός από τα καταστήματα αγοράς χρυσού από τον ελληνικό λαό, ποντάροντας στην κρίση, άρχισαν να προσφέρουν δήθεν επενδύσεις, οι οποίες το μόνο που θα αφήσουν στην ελληνική γη είναι κυάνιο, αρσενικό και μια εγκαταλελειμμένη περιοχή που δεν θα μπορεί ούτε να καλλιεργηθεί, αλλά ούτε να αξιοποιηθεί τουριστικά».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε τη στήριξή του στους τοπικούς παράγοντες, καθώς, όπως τόνισε «θα κάνουμε αυτά που πρέπει εντός του Κοινοβουλίου, αλλά και θα βρισκόμαστε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας που ενωμένη αρνείται την καταστροφή του τόπου της».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/3/13 07:34

    Απ' αυτούς τους ακαμάτηδες αν περιμένουμε να δημιουργήσουν δουλειές ζήτω που καήκαμε. Αυτοί τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας κατήργησαν και συνεχίζουν να καταργούν, τα παραδείγματα δεκάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/13 08:36

    «το τεράστιο έγκλημα που επεκτείνεται από τη Χαλκιδική, στη Θράκη» λέει ο λαϊκιστής ψεκασμένος, υιοθετώντας (αλίμονο...) κάθε αίτημα, σοβαρό και ασόβαρο

    ο σαχλαμάρας μέσα στον "επαναστατικό" του οίστρο για να κάνει εντύπωση ως Έλληνας Τσάβες (μόνο ο κόκκινος μπερές του λείπει...) δεν κατανοεί ότι άλλο η ζωοδότρα επένδυση χρυσού για τον ξεχασμένο κάμπο της μεσόγειας Χαλκιδικής, η οποία ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ αναχαιτίζοντας τη φτώχεια ΕΚΕΙ, και άλλο η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΕΑ επένδυση στη Θράκη, που θα καταστρέψει με αμφίβολα οφέλη το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής ΕΔΩ

    και δεν κατανοεί ότι την επένδυση στη Χαλκιδική θα μπορούσε να την ωφεληθεί επί 100 φορές (και βάλε...) παραπάνω το κράτος και η τοπική κοινωνία αλλά το πολιτικό σύστημα του οποίου θεμέλιο στοιχείο ήταν επί σειρά πολλών ετών και η αφεντομουτσουνάρα του κατόρθωσε να ωφεληθεί μόνο κάτι ψωροεκατομμύρια ευρώ της άδειας εκμετάλλευσης

    τέτοιοι ψεκασμένοι είναι δημοφιλέστεροι και πιο έλληνες λέει από τον ανίκανο, προδότη "Τζέφρυ" γιατί είναι (...λέει) "αντισταστιακοί" γενικώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/13 22:14

      "άλλο η ζωοδότρα επένδυση χρυσού" - για ζωοδοχο κυανιο και αρσενικο, πραγματικα πρωτη φορα ακουω!

      "για τον ξεχασμένο κάμπο της μεσόγειας Χαλκιδικής" - ποτε ακριβως πηγες εκει και ειδες καμπο?

      "επένδυση στη Θράκη, που θα καταστρέψει με αμφίβολα οφέλη το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής ΕΔΩ" - δλδ εκει, δεεεν θα καταστρεψει τιποτα? αλλα ξεχασα, εκει ειναι "ζωοδοχο"!!

      πες κι αλλα ρε αρχηγε!! αντεχουμε!!!

      ΥΓ. ο "Τζεφρυ" που μας λες, ουτε προδοτης ηταν, ουτε ανικανος: απλα ειχε τριγυρω του κατι κουμασια σαν εσενα, που τωρα τρεχουν πισω απ τον Σαμαρα και τον Κλασιδιαρη για να μη χασουν τη μαμαλικα. Αυτο τον εφαγε τον "Τζεφρυ", που δεν μπορεσε να δει τους κοπριτες που ειχε μαζεψει - μεταξυ μας, αυτο θα φαει και τον Alexis...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/3/13 14:20

    O καραγκιόζης Χατζηοσμάν που πηγαινοέρχεται στον Καμμένο και στον Τσίπρα και μας ρεζιλεύει στον αρχηγό του τον Βενιζέλο ντρέπεται να τους πάει?
    Εκτός αν δεν τους δέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.