30.3.13

Παραμένει ζωντανός ο Πανθρακικός μετά την ισοπαλία με τον Άρη

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου Άρης φιλοξένησε τον Πανθρακικό, αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν βολεύει τους γηπεδούχους που βλέπουν όλο και πιο κοντά τη Football League.
Το τελικό 0-0 ήταν θετικό μόνο για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς κατάφερε να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας και σχετικά πιο εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος συγκριτικά με τον Άρη.
Οι παίκτες του Άρη, από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έχασαν τη ψυχραιμία τους και το άγχος και τα νεύρα σε καμία περίπτωση δεν είναι καλός σύμμαχος για μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς.
Από την πλευρά του ο Πανθρακικός με ηρεμία στο παιχνίδι του κατάφερε να απειλήσει περισσότερο και να πάρει σχετικά άνετα την ισοπαλία χωρίς τέρματα που τον βάζει σε θέση οδηγού.
Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε κάποια σημαντική ευκαιρία. Στο 40’ ο Μπαϊκαρά έπεσε με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια και από εκεί και πέρα το παιχνίδι να γίνει … ροντέο καθώς αυτό που κυριάρχησε ήταν τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα.
Κάτι που βόλεψε τον Πανθρακικό, ο οποίος στην επανάληψη έμεινε πίσω και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Σε δύο από αυτές, έχασε μοναδικές ευκαιρίες. Αρχικά, ήταν ο Μπαϊκαρά ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ, και στη δεύτερη ο Μίνγκα ο οποίος είδε τον Διούδη να αποκρούει σε κόρνερ δύσκολα.
Οι Θεσσαλονικείς στην επανάληψη δεν είχαν καμία σημαντική ευκαιρία και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Στα τελευταία λεπτά, αποβλήθηκαν για τους γηπεδούχους οι Ζαραδούκας και Παπαστεριανός με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας (51' Τριανταφυλλάκος), Πουλίδο, Ζαραδούκας, Παπαστεριανός, Κοέλιο, Τάτος, Γιαννιώτας (82' Σουνάς), Διαμαντάκος (72' Αγγελούδης), Αγκάνθο.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Λουσέρο (90+' Μελίσσης), Σερφά, Μουνάφο, Τζάνης (66' Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Καστελάν, Βαϊρουά (85' Μακρυδημήτρης).

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/3/13 23:39

    Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΩΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ , Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ!!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΣ, ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ,ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/3/13 10:28

    Δηλαδή έχουμε ελπίδες να παίξουμε με τη Μπαγερν γιατί ακόμα και στα φιλικά η Μπάγερν θέλει Α' Εθνικής ομάδες, δεν παίζει με άλλες κατηγορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/13 15:17

      Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΞΑΝΑΗΡΘΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/13 18:34

      Επειδή με αυτό που λέει ο 15:17 μυγιάζομαι επειδή έχω τη μύγα, λέω να πάω να με διαβάσει κανένας ιμάμης. Λέτε τώρα που θα ανεξαρτητοποιηθεί ο Χατζηοσμάν να κάνει τέτοια διαβάσματα να ηρεμήσει η ψυχούλα μου από τη σφοδρή επίθεση όσων ενοχλούνται από τις ταπεινές μου παρεμβάσεις;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/3/13 21:00

    Πανθρακικός 7ψυχος

    Σαν το ΠΑΣΟΚ ένα πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.