31.3.13

No Holes Barred

Γιατί οι μαγκίτες δεν σκούζουν. Το έχουν σαν αρχή. Όσοι έχουν αρχίδια, απλά … ΔΕΝ ΣΚΟΥΖΟΥΝ! Τι έγραφα πριν καιρό;
Ότι η κυρία Σαρρής «Κωλοτρυπίδα» Μιχαήλ θα διέλυε τη Λαική; Τότε ήταν 2011 που το έγραψα. Τώρα είναι 2013 που επαληθεύτηκα. Επίσης, από το 2010, είχα γράψει ότι η κυρία Ορφανίδης της ΚΤΚ θα διέλυε την Κυπριακή οικονομία. Τότε κάποιες είπαν κάποια. Τώρα δεν μπορεί να με αμφισβητήσει καμία…
Όπως τα έλεγα, ο Βγενό έφυγε από τη Marfin Egnatia αφού δεν τον άφηναν να κάνει τη δουλειά του. Και σαφώς δεν θα χάριζε δάνεια σε κανέναν. Και όπως προέβλεψα (πριν ή μετά το Βγενό, δεν έχει σημασία – αλλά αν θέλει να το χρονολογήσει η Piazza μπορεί να δει τα παλιά μου άρθρα) διέλυσαν την τράπεζα που – επί Βγενό αλλά και πριν – ήταν υπόδειγμα τράπεζας, αλλά και την Κυπριακή οικονομία τελικά (ο Βγενό το πρόβλεψε αργότερα αυτό – τον έφαγα λάχανο!).
Όταν, λοιπόν, βλέπω το Σαρρή και το Βασιλείου και όλο το ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΩΝ ΠΙΠΩΤΩΝ να προσπαθεί να βγει λάδι σε βάρος του Βγενό με πιάνουν ... σηκωμάρες και τους θέλω στο δωμάτιό μου για 10’ (μαζί με ένα blindfold, για να μη βλέπω τι κάνω).
Εκείνους τους έρμους που λυπάμαι είναι τους Κύπριους εκείνους που ενδεχομένως να είναι ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ώστε να πιστεύουν τι τους λέει το ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΩΝ ΠΙΠΩΤΩΝ. Κι έχω φίλους Κύπριους που ήταν εδώ κι έβλεπαν από το 2009 και ΞΕΡΟΥΝ «ΠΟΙΕΣ» ΦΤΑΙΝΕ, αλλά υπάρχουν και τα’ αγαθούλια που καταπίνουν το παραμύθι με το Βγενό, σαν να ήταν το… σπέρμα του Δία! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.
Κι ελπίζω να ξυπνήσουν οι Κύπριοι αύριο και να λυντσάρουν τουλάχιστον τους Ορφανίδη και Σαρρή, καθώς και να ρίξουν στη φυλακή των κωλομπαράδων τον Αναστασιάδη. Τον Βασιλείου ας τον υποχρεώσουν να πληρώσει τα δάνειά του, απλώς. Για να δούμε…
Γιατί, όσο δεν ξυπνούν οι Κύπριοι, δεν έχει σωσμό η Κύπρος. Και μ’ αρέσει η καριόλα…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.