30.3.13

Κλείνει το μεταλλείο στις Σάπες η «Μεταλλευτική Θράκης» #skouries #komotini #sapes

Με αποχώρηση από την Ελλάδα απειλούν οι εταιρείες εξόρυξης χρυσού, με φόντο τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών και το θολό επενδυτικό τοπίο, ενώ στην «κατάψυξη» μπήκε το μεταλλείο στις Σάπες Ροδόπης.
Ο διευθύνων σύμβουλος της «Μεταλλευτικής Θράκης ΑΕ» Κώστας Σαλονίκης ανακοίνωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, την απόλυση 30 εργαζομένων στην εταιρεία.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/4/13 13:02

    Plan Β’ ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

    Για τους απολυμένους της "Μεταλλευτικής Θράκης ΑΕ"
    δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα, δεν θα είναι ισόβιοι άνεργοι. Φρόντισε η τοπική πολιτική ηγεσία, από καιρό είχε έτοιμο το plan B', οι απολυθέντες θα χρηματοδοτηθούν από τη Περιφέρεια και τους εμπλεκόμενους Δήμους που για χρόνια με κάθε τρόπο εκδήλωναν την αντίθεσή τους στη λειτουργία των χρυσωρυχείων, και θα απασχοληθούν στη μελισσοκομία, στην ελαιοκομία, στις πρότυπες βιολογικές καλλιέργειες λαχανικών και φρούτων.

    Επίσης θα ανακαινιστεί το Ρωμαϊκό Ανάκτορο των οργίων στα Πετρωτά , για την προσέλκυση τουριστών με ιδιαίτερες προτιμήσεις.
    Σε λίγο καιρό θα αλλάξει το τοπίο της περιοχής θα ζουζουνίζουν οι μέλισσες, θα πετούν οι πολύχρωμες πεταλούδες και πεταλουδίτσες,, και το χρήμα θα πέφτει σε χρυσό.

    Στις δε σπηλιές των Πετρωτών θα τελούνται τα Καβείρια μυστήρια όπως και κατά την αρχαιότητα.
    Plan Β’ ανάπτυξη σε όλους τους τομείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.