18.3.13

Κάτι περισσότερο από 6.000 ευρώ κόστισε στον Δήμο Κομοτηνής η τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη!

Σε εποχές κρίσης κι όταν ο Έλληνας δεν έχει να φάει, είναι άνεργος και δεν μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών του, οι φιέστες της εκκλησίας ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, τουλάχιστον προκαλούν το κοινό αίσθημα! Ο Δήμος Κομοτηνής, πλήρωσε κάτι παραπάνω από 6.000 ευρώ για την συγκεκριμένη τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη!
400 ευρώ για τον στολισμό της εξέδρας (δείτε την απόφαση εδώ)
676,50 ευρώ (!!!) για το αναμνηστικό δώρο προς τον Μητροπολίτη (δείτε την απόφαση εδώ)
5.000 ευρώ (!!!) για την δεξίωση που ακολούθησε της ενθρόνισης (δείτε την απόφαση εδώ)
Αν συνυπολογίσουμε και τα λεφτά που ξόδεψε η ίδια η Μητρόπολη για τις προσκλήσεις, τα λεωφορεία που ναυλώθηκαν από γειτονικούς δήμους, οι υπερωρίες στις εργατοώρες για την οργάνωση της τελετής, καταλαβαίνετε ότι το ποσό γίνεται πενταψήφιο! Είπατε τίποτα;
Το κιτς και την μεγαλοπρέπεια την πληρώνουμε ακριβά… 

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/3/13 22:14

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ !!!!!!!!!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΕ (ΣΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ) ΗΤΑΝ ΨΙΛΟΙ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 23:47

      ΄Ηταν απαραίτητο αυτό με τον περιφερόμενο θίασο των παπάδων στυλιανίδη γιαννακίδη πετρίδη? Ας έκανε η μητρόπολη τελετή αν ήθελε.

      Ρεζίλια

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/3/13 22:59

    τι λες ρε πιατσα 600 € για δώρο στον μητροπολίτη, ο δήμος ????? για τον θρησκευτικό ηγέτη της πόλης ???? για τα επομενα τουλάχιστον 30 χρόνια (ζωή να έχει ο άνθρωπος) ΣΚΑΝΔΑΛΟ . ..... !!!! φυλακή όλοι τους !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 07:14

      ΦΙΛΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΣΟΥ.

      ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1,150 ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ.........ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/13 08:24

      Στην γιορτή του το καλοκαίρι, του Αγίου Παντελεήμωνα δεν θα του κάνει δώρο? Ένα δώρο και τελειώσαμε για "30 χρόνια"?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/13 07:22

    "Ηγέτης για τα επόμενα 30 χρόνια" ???? Τι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" είναι αυτή ρε παιδιά ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/3/13 07:51

    Αφήστε τα δώρα ρε παιδιά. 5000€ για δεξίωση!!!!!!!!!!!Για καθήστε καλά,θα σας πάρουν με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/3/13 07:52

    MEXRI KAI O PAPAS THA KANEI SEMNH TELETH KAI SYMFONA ME TIS ARXES TIS EKKLISIAS http://press-gr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_450.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/13 15:15

      ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΕΜΝΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΘΡΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/3/13 11:53

    Δωρα και τραπεζια δεν περνανε απο τον Επιτροπο! Πως θα πληρωθουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναπάντεχα ο Μητροπολίτης Παντελεήμων μας βγήκε και φιλόδοξος, θυμίζει ολίγον τον Μακαριστό <αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Αυτό-προορίζεται για θρησκοπολιτικός ηγέτης των ορίων της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής και λίγο παραπέρα της Ξάνθης. Από την παρθενική του λειτουργία κατά την έξοδό του από τον Ιερό ναό της Παναγίας στο προαύλιό της δήλωσε στα ΜΜΕ ότι θα καλέσει την πολιτική ηγεσία της Θράκης να μεταβούν στην Αθήνα να συναντηθούν τους συναρμόδιους υπουργούς για να λύσουν το «πρόβλημα» που παρουσιάσθηκε με τις μεταρρυθμίσεις στο ΔΠΘράκης. Θέλει να ηγηθεί του γνωστού αναποτελαμεσματικού απολιτικού όχλου.
    Penche

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 23:53

      Ελπίζουμε να μην μας βγει Γιαννακίδης Αθήνα όλη μέρα συσκέψεις επισκέψεις και στην ουσία τίποτις

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος19/3/13 14:19

    Πάντα θα υπάρχουν οι καραγκιοζηδες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 18:53

      Και πολυ μα παρα πολυ κοσμος που τους παρακολουθει και τους αγαπαει. Γιατι κατα καποιον τροπο τους κανει να ξεχνανε τα προβληματα τους, τους κανει να χαμογελουν. Ενω οι αλλοι οι σοβαρομασκαρεμενοι τους μαυριζουν την ψυχη τους.Πρωτα βλεπουμε εργα και λογιαα και μετα κρινουμε δεν μπορει να ειναι αρεστος σε ολουσ θα ηταν ο ΘΕΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/3/13 15:40

    Άνθρωπος που εν καιρώ κρίσης δέχεται προκλητικές φιέστες για την ενθρόνισή του μόνο "Ηγέτης" δεν είναι. Που είναι το "σεμνά και ταπεινα"; Χριστιανός άνθρωπος; Έτσι δίνει το παράδειγμα; Κρα κάνει ότι είναι μέσα στη χαρά που πήρε το αξίωμα. αμ το άλλο; Η αφίσα που έγραφε "Ευλογημένος ο ερχόμενος"; Ποιος είναι δηλαδή; Ο σωτήρας μας; ο μακαρίτης ήταν ανύπαρκτος για δεκαετίες και μας πήγε πισω πνευματικά. Ο νέος έχει μπλαζέ υπεροπτικό ύφος και ξεκίνησε με αυτές τις γελοιότητες. Είδαμε και μερικές γριές να κλαίνε στην χολυγουντιανή ενθρόνιση. Έλεος πια. Όσο για τα δωράκια, ναι, λίγα λεφτά στοίχισαν, έπρεπε να του κάνουν δώρο που να κόστιζε κάνα 5χιλιαρο για να νευριασουμε. Ε, ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 18:57

      Νερο βρυσης απο την ΔΕΥΑ Κομοτηνης αυτο μαλλον μας κανει και νομιζαμε οτι ειδαμε κατι αλλο απο αυτο που εγινε. Ειναι παρεσθησιογονο. Μ ε αυτα που διαβαζουμε. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ 3D.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος19/3/13 23:56

    Ο πετρίδης θέλει να βγάλει το συντηρητικό προφιλ με τα δικά μας λεφτά για να ικανοποιήσει τους δεξιούς που του υποσχέθηκαν στήριξη.
    Ετσι όμως χάνει από την πλευρά της αριστεράς αλλά και όσων πασόκων απέμειναν.
    Αντιαισθητικές οι μετάνοιες και οι χαιρετούρες και μάλιστα όταν υποστήριζε τον πρωτοσύγγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/3/13 09:38

    Ο Πετρίδης για την αντίθεση του στην εκλογή του Παντελεήμωνα ζήτησε Παπικό συγχωροχάρτι με τα 6οοοΕ δώρα και γευστικής φιλοξενίας. Φυσικά το παπικό συγχωροχάρτι πληρώθηκε απο την τσέπη των δημοτών,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/3/13 16:52

    ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΔΗ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΟΤΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/13 20:07

      Τελικά μονάχα οι δεξιοί θα μείνουν να τον ψηφίσουν και θα πάρει 20 ο/ο!!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος20/3/13 20:54

    5000 ΕΥΡΩ; ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΨΩΡΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΩΧΡΙΟΥΝ!!!!ΠΑΠΙΚΟ ΣΥΓΧΟΡΩΧΑΡΤΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ...ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ; ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΤΕ, ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ, ΣΤΗ ΔΙΚΗ...
    ΕΜΕΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/13 02:49

      Εμετος ειναι η υποτελεια και η υποκρισια με τις τεράστιες εξεδρες και τους τεμεναδες στους δεσποταδες. Ραγιαδες δεν γουσταρουμε ουτε υπουργους, ουτε δημαρχο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/3/13 15:21

      Αν δεν "γουσταρετε" να μην πατε στην εκκλησια στα πανηγυρια να μην ψηφιζετε δεν σας το επεαλε κανεις. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΚΥΡΙΕ 02.49.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος23/3/13 18:44

    Νέοι παιδικοί σταθμοί για 100 παιδάκια στο Δήμο Κομοτηνής. Με λεφτά από Ε.Ε! 46 προσλήψεις ανέργων νέων, νέα δίκτυα νερού, αποχέτευσης και αντιπλημυρικά στις φτωχογειτονιές της πόλης και των χωριών, με λεφτά Ε.Ε κιαυτά!
    Το πρόβλημα είναι τα 5-6 χιλιάρικα του σπάταλου Πετρίδη για μια ενθρόνηση κάθε 40 χρόνια.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ:
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2006 (ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ) κόστος 300.000 ευρώ,
    2007 (ΚΟΤΣΑΚΗΣ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ) μόνο... 200.000 ευρώ.
    2011 (ΠΕΤΡΙΔΗΣ Ο ΣΠΑΤΑΛΟΣ) 17.000 ευρώ!

    Θα το δημοσιεύσεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/13 10:29

      18:44 Η Σοφία Μενεσελίδου η Πρόεδρος η επιστολογράφος για δείξει την αντίθεσή της στην εκλογή τοου Δεσπότη κ.κ. Παντελεήμωνα, ως Μεγαλοπρεπεστάτη Χουριετ διχειριζόταν τα οικονομικά των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ρωτήστε τη Σοφούλα να σας εξηγήσει αν είναι έτσι τα πράγματα. Πάντως λιγαριασμό του ποδαριου κρατούσε.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.