18.3.13

Νικήτρια η Ξάνθη στο ντέρμπι της Θράκης

Η Ξάνθη κέρδισε στο ντέρμπι της Θράκης με 2-0 τον Πανθρακικό και πλέον κάνει όνειρα για play off, σε αντίθεση με την ομάδα της Κομοτηνής που βλέπει τον κίνδυνο του υποβιβασμού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, χρειάστηκε να περάσει μισή ώρα αγώνα για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή και από τότε όλα άλλαξαν. Ο Σολτάνι απείλησε με κεφαλιά στο 30’, ο Κοντογουλίδης (που αντικατέστησε στο 20’ τον τραυματία Παπαδόπουλο) απάντησε στο 36’ αλλά η κεφαλιά του μετά από απόκρουση του Λοντίγκιν βρήκε στο δοκάρι, ενώ στο 39’ ο Γούτας άνοιξε τελικά το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Μάνταλος έβγαλε την ασίστ, ο Γούτας αμαρκάριστος έκανε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το 1-0, που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Το ξεκίνημα της επανάληψης θύμισε πολύ το τέλος του πρώτου μέρους, αφού η Ξάνθη κατάφερε να σκοράρει μέσα σε λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 48’ ο Ντιέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε την ομάδα του πιο κοντά στη νίκη.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν και προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς, όμως τα σουτ του Μίνγκα (62’) και του Λουσέρο (65’) δεν κατέληξαν στα δίχτυα, ενώ στο 65’ ο Κοντογουλίδης μπορεί να σκόραρε όμως το γκολ του σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν την Ξάνθη, εκτός από ένα σουτ του Λουσέρο που έδιωξε ο εξαιρετικός Λοντίγκιν (85’) και μια κεφαλιά του Βαϊρούα που κατέληξε στα χέρια του πορτιέρο της Ξάνθης. Έτσι, το παιχνίδι που έμοιαζε με διαγωνισμό λαθών, τελείωσε με 2-0 υπέρ της Ξάνθης.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μουνάφο (58' Μίνγκας), Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Τζάνης (78' Σκλιοπίδης), Μπαϊκαρά, Καστσελάν, Λουσέρο, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος (20' Κοντογουλίδης).
Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Βάλλας, Κομεσίδης, Γούτας, Παΐτο, Ντιέ, Φλίσκας, Μαρίν (83' Πλατέλλας), Μάνταλος, Μαρσελίνιο (64' Σμιθ), Σολτάνι.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/13 09:05

    Ποια Ξάνθη ρε; Έτσι το χαρίσαμε γιατί κάνουμε συντήρηση δυνάμεων για τη Μπάγερν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 11:43

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE. ME ΟΜΑΔΕΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/13 14:52

    Ξεφτιλες. Ουτε τη φανελα ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/13 21:45

    Αποκλειστικος υπευθυνος ο Δερμιτζακης.Ανυπαρκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.