22.2.13

Με επιτυχία διοργανώθηκε η ημερίδα της HelMSIC στην Αλεξανδρούπολη

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) – Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε με επιτυχία ημερίδα με θέμα «Ουσιοεξαρτήσεις».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου  Πανεπιστημίου Θράκης την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης.
Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν να δοθεί η ευκαιρία να τεθούν κάποια ερωτήματα σχετικά με τις ουσιοεξαρτήσεις αλλά και τις επιδράσεις τους στην ατομική και δημόσια υγεία.
Να δοθεί το έναυσμα για περαιτέρω προβληματισμό αλλά και προσωπική ανησυχία για το ρόλο που διαδραματίζει ο καθένας από μας στην έκταση που έχει λάβει στις μέρες μας αυτή η μάστιγα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.