22.2.13

Ομαδικές παραιτήσεις αιρετών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε Έβρο και Ροδόπη μετά το «ΝΑΙ» Σαμαρά στα Χρυσωρυχεία

Η Piazza del Popolo σας το μεταφέρει με μεγάλη επιφύλαξη, αλλά βρισκόταν αργά το βράδυ της Πέμπτης σε κλειστή σύσκεψη με αιρετούς και πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από τον Έβρου και την Ροδόπη, μετά τις εξελίξεις στην επένδυση των Χρυσωρυχείων και το ΝΑΙ του Αντώνη Σαμαρά σ’ αυτήν!
Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Σάπες Ροδόπης και συμμετείχαν όλοι οι Δήμαρχοι και βουλευτές της περιοχής, ο Περιφερειάρχης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ και οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ, καθώς και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, αποφασίστηκε πως αν οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στην Wall Street Journal επιβεβαιωθούν και σε 10 ημέρες πάρουν άδεια τα «Χρυσωρυχεία Θράκης», με αποτέλεσμα την εξόρυξη χρυσού στο Πέραμα του Έβρου, θα υπάρξουν ομαδικές παραιτήσεις!
Επίσης υπάρχει και κοινή επιστολή όλων των παρευρισκομένων η οποία έχει τίτλο: «Σαμαρά σε 10 μέρες θα δώσεις άδεια … 10 να είναι οι ώρες σου!!!». Η συγκεκριμένη επιστολή παραδόθηκε στους Περιφερειακούς Συμβούλους Δημήτρη Πέτροβιτς και Νίκο Τζανίδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Λασκαράκη, τον Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Έβρου Θανάση Ράσιο, τους βουλευτές Ντόλιο, Δερμεντζόπουλο και Γεροντόπουλο, οι οποίοι θα την διαβάσουν σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης. Αμέσως μετά θα υπάρξει σχολιασμός στο τηλεοπτικό πάνελ, με προέδρους αθλητικών, ψυχολόγους, φιλοζωικά σωματεία κτλ…
Σε περίπτωση που το χρονοδιάγραμμα του πρωθυπουργού επιβεβαιωθεί και σε 10 μέρες θα υπάρξει υπογραφή αδειοδότησης, βουλευτές και αιρετοί θα βρεθούν στον λόφο του Περάματος, θα πετάξουν τα ρούχα τους και θα αλυσοδεθούν μέχρι να έρθουν τα μηχανήματα της Eldorado Gold. Αποφασίστηκε ότι δεν θα φύγει κανείς, ούτε και στην περίπτωση που οι δυνάμεις καταστολής του Νίκου Δένδια, πετάξουν χημικά και τους ξυλοκοπήσουν!!!
Ίδια στάση θα κρατήσει και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, ο οποίος έχει ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των κληρικών της περιοχής, ώστε να κλείσουν οι εκκλησίες και οι πιστοί να μην έχουν να πάνε πουθενά να προσευχηθούν! Αδιασταύρωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες μας, λένε πως ο δέσποτας τόνισε στην σύσκεψη με έμφαση, «Μπρος τον κίνδυνο των Καναδών, ας γίνουν όλοι μουσουλμάνοι».
Η Piazza del Popolo δηλώνει αλληλέγγυα στον αγώνα των αιρετών και του κλήρου της περιοχής, συμπαραστέκεται έμπρακτα και θα σας μεταφέρει νεότερες πληροφορίες! Ως τότε … ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

ΥΓ: Η Χρυσή Αυγή μετά την παρουσία της, στις απεργιακές κινητοποιήσεις, ενημέρωσε πως θα βρίσκεται και στον αγώνα του λαού του Έβρου και της Ροδόπης, ενάντια στα Χρυσωρυχεία!

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/2/13 09:08

    Ωραία πλάκα τους κάνεις piazza, τους χρειάζεται για το παραμύθι που μας πουλούσαν τόσα χρόνια. Οι καλύτεροι σύμμαχοι της Eldorado ήτα οι δήθεν αρνητες της επένδυσης. Ξεβρακώθηκαν πολιτικά, δεν εχουν πέον επιχειρήματα για να γράψουν νέα παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/13 09:15

    Να πω και κανέναν καλό λόγο για το πιάτσα. Δεν είμαι δογματικός. Πολύ ωραία η ανάρτηση!!!!!

    ΤΕλικά δεν είστε τόσο κακά παιδιά, απλά σας έχει βαρέσει βαριά ο ψευδοϊός "ψευτοΣΥΡΙΖΑ" στο κεφάλι αλλά θα σας περάσει.

    Αν δείχνατε το ίδιο πνεύμα και για την κρίση και το τι και πώς και με ποιους πρέπει να αλλάξουμε την ελληνική κοινωνία, θα είχατε προσφέρει πολλά. Αλλά είστε κολλημένοι. Τέλος πάντων, για το προκείμενο του χρυσού, γράψατε!!


    ΥΓ: δεν πιστεύω να "πέσει" κανένα πακέτο και να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι ο Στρατιαδης είναι πράκτορας του διεθνούς ιμπεριαλισμού και κρυφοπασόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειρήνη Τουφεξίδου22/2/13 10:01

    Κλαίωωωωωωωωω,ότι καλύτερο έχω διαβάσει για τα χρυσορυχεία.Μπράβο πιάτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/2/13 10:14

    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΙ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/2/13 10:22

    ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΟΥ PIAZZA. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΟΥΡΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑ 100%. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΡΕΤΩΝ.
    ΖΗΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΟΥΡΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η Χ.Α. ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/2/13 11:32

    και τα μυαλά στα κάγκελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/2/13 11:40

    Που είναι τώρα όλοι αυτοί που αριαδιάζουν σχόλια με χολή για τον Πεταλωτή? Μόνος του μπλόκαρε την επένδυση μέχρι να γίνει εκτενής διάλογος για το αν είναι ασφαλής ή όχι.

    Για να δω ποιος θα τους σταματήσει τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/2/13 11:47

    Πίτσα μπάλα και καράτε, λα-λα-λα-λα-λα, λα-λα, λα-λα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/2/13 12:05

    ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΙΑΤΣΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ TROLL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/13 14:55

      Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ 700000€ Ο ΝΤΟΛΙΟΣ 300000€ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ 1000000 ΑΝΤΙΨΥΧΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ!!! ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Eldorado Gold!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/2/13 16:42

    Αν φορούσαν πανταλόνια ήδη έπρεπε να είχαν παραιτηθεί.
    Το κακό είναι ότι θα πάνε πάλι όλοι μαζί βόλτα στην Αθήνα, θα τους δουλέψουν, θα μας δουλέψουν , θα μας πούν ψέματα και θα το φάμε.
    Οπως έκαναν και με τη σχολή αστυνομίας.
    Θυμηθείτε τα ψέματα Πετρίδη και Γιαννακίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/2/13 17:11

    Piazza το ρεπορτάζ σου είναι ελλιπές, οπότε σε πληροφορώ πως : Παραιτούνται, αυτοπυρπολούνται και σταυρώνονται και οι Γιαννακίδης, Παυλίδης της Περιφέρειας, συναποφασίζοντας μια πράξη με βαθύ πολιτικό συμβολισμό, που υπηρετεί τις πολλάκις διακυρηγμένες θέσεις τους. Επίσης αυτή τη στιγμή συντάσσει την επιστολή παραίτησής του από υπουργός ο Εύρης, μένοντας πιστός στο πνεύμα της πρόσφατης συνέντευξής του στον "Παρατηρητή". Πάντως σου αναγνωρίζω τη μέγιστη πρωτοβουλία της τοποθέτησης δικού σου "ρουφιάνου" στο γραφείο προσωπικού της Eldorado, που θα σε ενημερώνει ποιοι από τους αρνητές των χρυσορυχείων θα τηλεφωνούν για να βολέψουν "δικά τους" παιδιά. Περιμένω με αγωνία τα σχετικά ρεπορτάζ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/2/13 19:08

    Φανταζεστε τον Λαμπακη με το κουστουμακι του μεσα στις λασπες μπροστα στις φαγανες να τσιριζει: "μακρια απο τα Δικελα χαμουρες"!!
    Υποσχεθηκε οτι θα παει στο Περαμα να μπει μπροστα στα μηχανηματα. Δεν μας ειπε με τι θα παει! Με το δημαρχιακο αυτοκινητο;
    Τι υποκρισια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/2/13 19:11

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΙΑ Η ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ;;; ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ!
    ΑΝΤΕ ΜΙΚΡΕ ΘΕΟΥΛΗ. ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ........ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/2/13 00:26

    Αποστολίδη, εκτός του ότι διαβάζεις PIAZZA και το αναφέρεις στις εκπομπές σου, αφήνεις και ανώνυμα σχόλια, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.