26.2.13

Παρουσίαση Ελληνορωσικού Forum στην Καβάλα

Το Επιμελητήριο Καβάλας, διοργάνωσε την παρουσίαση του «1ου Ελληνορωσικού Επιχειρηματικού Forum ΕΡΜΗΣ», στα πλαίσια προώθησης των εξαγωγών και συνεργασιών µε Ρώσους επιχειρηματίες, και τη διεξαγωγή του Forum 16 και17 Μαΐου 2013 στη Θεσσαλονίκη.
Από πλευράς του Ελληνορωσικού Κέντρου ΕΡΜΗΣ, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Γιώτα Γεράκη ανέφερε πως στο φόρουμ θα συμμετάσχουν 300 επιχειρήσεις από την χώρα μας που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή και περίπου 60 Ρώσοι επιχειρηματίες. Στα πλαίσια αυτά πρόκειται να γίνουν συναντήσεις επιχειρηματιών Ελλήνων και Ρώσων δηλαδή με στόχο την προώθηση εξαγωγής ελληνικών προϊόντων στην Ρωσία.
Το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων για την Καβάλα είναι 150 ευρώ ανά επιχείρηση ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης εξήγησε ότι το φόρουμ αυτό δεν είναι για τουρισμό καθώς δεν καλύπτεται το κόστος της επίσκεψης των ρωσικών επιχειρήσεων.
Στα πλαίσια του φόρουμ θα πραγματοποιηθούν και επισκέψεις Ρώσων σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας, με βάση τις προτάσεις των επιμελητηρίων ενώ από πλευράς Επιμελητηρίου Καβάλας προτείνεται η παραλία Οφρυνίου και η Θάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.