20.2.13

Ο Δήμος Παγγαίου στην τουριστική έκθεση της Σόφιας

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Δήμος Παγγαίου μέσα από την πρώτη επίσημη συμμετοχή του στην διεθνή τουριστική έκθεση της Σόφιας, HOLIDAY & SPA EXPO 2013, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Σόφιας από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου.
Η εν λόγω συμμετοχή αποτέλεσε πρωτοβουλία της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης δήμου Παγγαίου, ενώ στην αποστολή συμμετείχε ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλειος Ξουλόγης, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης δήμου Παγγαίου, Κρυσταλλία Παπανικολάου, εκπρόσωποι του δήμου, των τουριστικών καταλυμάτων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, με ξεχωριστό περίπτερο πλησίον της αποστολής του ΕΟΤ.
Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες η προσέλευση του κοινού καθώς και των τουριστικών παραγόντων ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική, γεγονός που έμπρακτα αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον της βουλγαρικής αγοράς για τον τομέα του τουρισμού και δη την ελληνική αγορά.
Οι επαφές με δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, ενισχύθηκαν μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Γιώργος Γερομάρκος, στην οποία συμμετείχε η πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής δήμου Παγγαίου, Κρυσταλλία Παπανικολάου.
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ της γείτονος χώρας, ενημερώθηκαν μέσω της λεπτομερούς ανάλυσης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του δήμου Παγγαίου ενώ εκφράστηκε και η διάθεση από μέρους των δημοσιογράφων για περαιτέρω επαφή με την περιοχή του δήμου Παγγαίου.
Ο δήμος Παγγαίου θα συμμετάσχει ως συνεκθέτης με τον δήμο Καβάλας στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Βελιγραδίου που θα διεξαχθεί από τις 21 έως 24 Φεβρουαρίου στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.