24.2.13

Επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης στον Δήμο Κομοτηνής

Σύσκεψη με θέμα την επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης στο Δήμο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, προκειμένου να γίνει καλύτερη προετοιμασία για την έναρξη της νέας καμπάνιας για το θέμα, από την 1η Μαΐου 2013, οπότε και θα τοποθετηθούν νέοι μπλε κάδοι ανακύκλωσης στην πόλη και τους οικισμούς του Δήμου.
Στη σύσκεψη, που προήδρευσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Ζηλούδης και συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ, της HELMEPA, της Οικολογικής Ομάδας Ροδόπης, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ροδόπης και υπηρεσιακοί παράγοντες και αποφασίστηκε να αρχίσουν ενημερώσεις για το θέμα αυτό, μέσω των σχολείων, των συλλόγων και των επαγγελματικών οργανώσεων της περιοχής.
Για τον καθορισμό του προγράμματος των ενημερώσεων αλλά και για άλλους πιθανούς τρόπους ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών στο θέμα της ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στις αρχές Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.