8.2.13

Δεν πληρώνουν τους υπαλλήλους … πληρώνουν όμως τα έξοδα των συνέδρων!

Πανικός επικρατεί στην Ιπποκράτους ενόψει του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ καθώς εκατοντάδες σύνεδροι αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα τους για να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να παραμείνουν εδώ πέντε μέρες!!!
Οι έντονες πιέσεις αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχουν πολλές άδειες θέσεις υποχρέωσαν το κόμμα να καλύψει τις δαπάνες για την μετακίνηση και να μειωθούν οι απουσίες.
Το πρόβλημα που προέκυψε είναι πώς το έμαθαν οι απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ και άρχισαν να γκρινιάζουν ότι δεν είναι δυνατόν να εργάζονται δωρεάν επί μήνες και την ίδια ώρα να καλύπτονται τα έξοδα συνέδρων.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/13 12:53

    Τώρα στα σοβαρά τίθεται θέμα γιατί καλύπτονται έξοδα συνέδρων; Με ήπιο τρόπο βέβαια και όχι τα παλιά χλιδάτα μπερεκέτια.

    Προσπαθώ να φανταστώ τι θα έλεγε ο καφενόβιος περίγυρος αν πλήρωναν από την τσέπη τους όσοι ΠΑΣΟΚοι απέμειναν (που ευτυχώς απέμειναν πολλοί). "Τα μάζεψαν τόσα χρόνια", "τι ανάγκη έχουν αυτοί", "εμ ο πλούτος δεν κρύβεται" και τα τοιαύτα. Θέλουμε να αποκτήσει συνεδριακή γνήσια ταυτότητα ένα κόμμα έμβλημα για την πατρίδα μας και όχι με μονομερείς αρνητικές φορτίσεις ένεκα αντιμνημονιακού ανορθολογισμού; Ε πρέπειο να τους πληρώσουν κάποια έξοδα.

    Το ερώτημα είναι: υπάρχουν λεφτά ακόμα; Και από πού; Και όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ που συγκυριακά έχει ένα ποσοστό επιρροής δυσανάλογο των πραγματικών ιστορικών καταστάσεων, ένα κόμμα που η πορεία του τιμά την Ελλάδα, πέραν των λαθών και λαμογιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/13 15:05

    Το θέμα ειναι σοβαρό. Σαφέστατα υπαρχει θέμα οργάνωσης του συνεδρίου με τους εργαζομενους απλήρωτους!!! Αν θελει ο Βενιζέλος πολιτική νομημοποιηση για να συμμετεχει στην Κυβένρηση και να κανει το ΠΑΣΟΚ Ενωση κεντρου τοτε δεν χρειαζεται να ξοδευει 600000 αλλα να πληρωνει πρωτα σαν καλος νοκοκυρης τους εργαζομενους και μετα βλέπουμε..... Υπαρχει βεβαια και θεμα γιατι τοσοι πολλοι εργαζομενοι και γιατι τοσο μεγαλοι μισθοι αλλα οταν εβαζε υποψηφιοτητα γιαπροεδρος τα ηξερε!!! Ας προσεχε!!! Υπαρχουν ομως καλες ειδησεις για το θεμα και μαλλον την αλλη βδοματα κανει σοβαρο θα γινει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.