8.2.13

Όταν ο υπουργός Αλέκος Κοντός έκανε παραγγελίες … πούρων αξίας 5000 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Τσούτσος ο άνθρωπος που προμήθευε με πούρα τα υπουργεία αποκαλύπτει τις παραγγελίες του βουλευτή Ξάνθης και πρώην υπουργού Αλέκου Κοντού!
Ο Γιάννης Τσούτσος είναι ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού παραγωγών πούρων Ποταμιάς και ο άνθρωπος που προμήθευε με πούρα αξίας 5000 ευρώ το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Την παραγγελία και την εντολή πληρωμής των πούρων αποκάλυψε η Έκθεση των ελεγκτών που εξέτασε τα στοιχεία του 2010, ωστόσο όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο κ. Τσούτσος, τα πούρα τα είχε παραγγείλει το 2008 ο τότε υπουργός Αλέκος Κοντός. Η παραγγελία μάλιστα, αξίας 5.000 ευρώ αφορούσε δεξίωση για τους ανταποκριτές του ξένου Τύπου. 

Η Piazza είχε αναφερθεί … στα πούρα, από το 2009! Τότε είμασταν «καλοί» για κάποιους! Διαβάστε εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/2/13 12:47

    Το καλό να λέγεται. Η πιάτσα ήταν πάντα με τους έχοντες κάποια ελπίδα επικράτησης. ΟΦΑ λέγεται.

    Και πολύ θάρρος έχει που τα υπενθυμίζει όλα αυτά σε καιρούς τρικομματικών ισορροπιών. Άντε τώρα να πεις κάτι εναντιον του ψηφισθέντος Κοντού.

    Θα σε φάνε οι πάντα ίδιοι δεξιοί που δεν χαμπαριάζουν από Παπαγεωργόπουλους, Καραμανλήδες (τους Αχιλλεοεφοπλιστές λέω), Ψωμιάδηδες κτλ. Και μία λέξη ξέρουν να λένε για να επιπλέουν στο 20% του εκλογικού σώματος. "Τσοχατζόπουλος".

    Το ερώτημα δεν είναι τι κάνουν και ποιοι είναι οι δεξιοί. Το ερώτημα είναι πώς γίνονται μάγκες όταν οι κεντροαριστεροί επιπόλαια αναδεικνύουν ως κυβερνώσα αριστερά τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι το μεταμελημένο, σύγχρονο και ρεαλιστικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ.

    Και η πιάτσα που κάνει την "καλή" και την "κακή" δεν κάνει κάτι χρήσιμο. Μόνο προβοκάρει σαν παράρτημα του left και του indymedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.