8.2.13

Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της Κλινικής «Άγιος Γεώργιος» στην Κομοτηνή

Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Άγιος Γεώργιος» ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Στασινόπουλου, καθώς η αρμόδια επιτροπή δημόσιας υγείας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ απεφάνθη πως λόγω έλλειψης προσωπικού κινδυνεύουν οι ασθενείς.
Η επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Λουκά Γεωργίου, Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας, Γιώργο Αργυριάδη, εκπρόσωπο του Ιατρικού Συλλόγου και Κώστα Παπαντωνίου, πολιτικό μηχανικό, πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, καθώς το προσωπικό της Κλινικής έχει προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας!
Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι της κλινικής «Άγιος Γεώργιος» έχουν να λαμβάνουν δεδουλευμένα 25 μηνών. Από την πλευρά της η διοίκηση της υγειονομικής μονάδας, δηλώνει αδυναμία πληρωμών, αφού όπως υποστηρίζει έχει να λαμβάνει από τον ΕΟΠΥΥ νοσήλια ύψους τουλάχιστον 10 εκ. ευρώ.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/13 12:53

    Θα τη σώσει η ΜΑρούδας μόλις εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖα αφού είναι στελεχάρα ο ίδιος.

    Ο δικός του που ήρθε επισκεψη γιατί δεν επισκέφθηκε και τον Άγιο Γεώργιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/13 12:25

    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, γιατί η συγκεκριμένη "κλινική" εξυπηρετούσε συνανθρώπους μας και αν είναι αλήθεια, ότι ο ΕΟΠΥΥ οφείλει νοσήλια ύψους 10 εκ. ευρώ, τότε τα πράγματα μπερδεύονται.
    Σίγουρα, και το άλλο σκέλος της υπόθεσης που θίγει ο σχολιαστής, δηλαδή, σχετικά με την κομματική στέγη του Μαρούδα είναι ένα μεγάλο θέμα: Τελικά σε ποιό κόμμα ανήκει ο άνθρωπος; Μήπως είναι συνάρτηση των εποχών η εκάστοτε κομματική του κατοικία; Μήπως η αξιοθαύμαστη ευλυγισία του, παρέχει άνεση μετακινήσεων; Τέλος πάντων, "τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/13 01:23

    Μας κορόιδευε άγρια.Χρόνια τώρα.Και εμάς και το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/13 12:12

    Στημένο πολιτικό-επιχειρηματικό παιχνίδι είναι η αφαίρεση της άδειας λειτουργίας, για να κλείσει ανώδυνα το μαγαζί προς όφελος του επιχειρηματία. Δεν αφαιρείται η άδεια λειτουργίας με αιτιολογικό της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων.
    Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε τουλάχιστο οι μισές επιχειρήσεις έπρεπε να κλείσουν, για πραγματικά παραπτώματα των επιχειρηματιών και όχι των εργαζομένων κ. Περιφερειάρχη και των λοιπών ανεγκέφαλων και ξεροκέφαλων.
    Για ποια επιχειρηματικότητα μας ζαλίζουν καθημερινά από τις τηλεοράσεις οι υπουργοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/2/13 16:16

    ειναι ντροπη αυτη η καταληξη για την κλινικη αλλα και για τους εργαζομενους ,εδω φταιει 100% το κρατος με τον ΕΟΠΠΥ,μονο ο Μαρουδας δεν φταιει ο ανθρωπος ετρεξε πολυ αλλα δεν ειναι και θεος. Σταματη αγνοησε ολους τους ασχετους αυτοι μονο να πετροβολουν ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/13 23:11

      Λαθος ο ιδιος μας κοροιδευε με πολλους τροπουσ χρονια τωρα

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.