8.2.13

Ε Ε Ε Ε Ε Έρχεται!!! Τι άλλο θα δούμε;;;

Στην πρώτη ουσιαστική πολιτική παρέμβαση, μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία της ΝΔ και την πρωθυπουργία το 2009, προχωρεί ο Κώστας Καραμανλής, με στόχο να υπερασπιστεί τη δική του διακυβέρνηση και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τα όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο στην ελληνική οικονομία.
Η επιστροφή Καραμανλή, έστω και μέσω ενός πολυσέλιδου non paper που βρέθηκε χθες στις θυρίδες βουλευτών της ΝΔ και σε e-mails εκπροσώπων του Τύπου, δημιουργεί σαφώς πρόβλημα στην κυβέρνηση αλλά και στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προσπαθεί με ήπιο τρόπο και χρησιμοποιώντας πολιτικό τακτ απέναντι στον προκάτοχό του στην ηγεσία του κόμματος να ... ξεφύγει από εκείνη την περίοδο.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/13 14:04

    βρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/13 16:22

    Εμ αφού ισοπεδώνετε ανιστόρητα και ατεκμηρίωτα το ΠΑΣΟΚ, έτσι από άχτι, μοιραίο ήταν να ξεθαρρέψει και τούτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/2/13 18:08

    Σας παρακαλώ μην κατηγορείται τον πρώην πρωθυπουργό. ο άνθρωπος αλλιώς είχε σχεδιάσει τη ζωή του. Θα ήταν πάντα ένας βουλευτής, άντε και τιμής ένεκεν υφυπουργός σε περίπτωση που κυβερνούσε το κόμμα του. Αλλά του τα χάλασαν όλα τα γερόντια (Βαρβιτσιώτης, Κεφαλογιάννης κτλ) που ένα βράδυ αντί να παίξουν καμιά πρέφα, σκέφθηκαν να του προσφέρουν την ηγεσία της ΝΔ. Αφού έπνιξε τον πόνο του με μερικά κιλά παϊδάκια, αποφάσισε να τους κάνει το χατήρι. Δυστυχώς για μερικά χρόνια μέχρι το 2004 ταλαιπωρήθηκε με συγκεντρώσεις, ομιλίες, συνέδρια αλλά τελικώς ήρθε η δικαίωση. Επί πέντε χρόνια έως τις αρχές του 2009 πέρασε περίφημα. Άλλοι έτρεχαν γι' αυτόν, άλλοι κυβερνούσαν γι' αυτόν. Με τη στάση του άλλαξε και τον ορισμό της νηφαλιότητας στο λεξικό. Πλέον η σημασία της λέξης τοποθετείται μεταξύ ωχαδελφιμού και αδιαφορίας. Γι' αυτό σας λέω αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του και στα προβλήματά του. Αν όμως θέλετε, καλέστε τον κανένα βράδυ για κρασάκι. Σας διαβεβαιώ είναι πρώτος στην παρέα, υπό τον όρο να μην ανοίξετε πολιτική συζήτηση. Τα προβλήματα της Πανάθας αρκούν. Θα περάσετε μούρλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/13 16:22

    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΛΗΘΙΟΥΣ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΗΛΗΘΙΟΥΣ{ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΣ ΤΡΙΣ}.ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ.ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΣΤ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.