20.2.13

Το ΠΑΣΟΚ ποντάρει στα νέα πρόσωπα! Τον Γιώργο Κιζιρίδη βλέπει με καλό μάτι η Ιπποκράτους…

Σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία για το κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, όπως όλα δείχνουν μετά το συνέδριο του θα κάνει μεγάλο άνοιγμα στη νέα γενιά, ώστε να την ενεργοποιήσει ως ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να δείξει και στην κοινωνία ότι μπορεί να ανανεωθεί … όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη!
Σύμφωνα με πολύ καλές διασταυρωμένες πηγές της Piazza del Popolo, στελέχη της Ιπποκράτους έχουν βρει τον άνθρωπο, που θα ήθελαν να έχουν στον Έβρο, ως συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά και ακόμα ψηλότερα! Ο λόγος για τον Γιώργο Κιζιρίδη, Πολιτικό Επιστήμονα και εκλεγμένο μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
Σίγουρα το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει πολύ πολιτικό χρόνο με το να χρησιμοποιήσει τη νεολαία του και παράλληλα να κερδίσει ξανά την αξιοπιστία του στην κοινωνία. Επομένως, δεν είναι μόνο απόφαση του κόμματος για την τελική απόφαση για τον Γιώργο Κιζιρίδη, αλλά και απόφαση του ίδιου.
Στα δύσκολα πέτρινα χρόνια του κόμματος, που το ΠΑΣΟΚ έχει καταντήσει για πολλούς, η ουρά της ΝΔ και μια άτυπη συνιστώσα της, θα ήταν καλό για τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά; Ο χρόνος θα δείξει…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/13 13:57

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΘΑ...... ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΞΙOΠΙΣΤΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/13 23:01

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΖΙΡΙΔΗ ΔΑΓΚΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.