8.2.13

Με νέα μπλόκα απαντούν οι αγρότες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Στη δημιουργία νέων μπλόκων και ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων προχωρούν οι αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως απάντηση στις κυβερνητικές εξαγγελίες.
Πιο συγκεκριμένα οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα ενισχύουν ολοένα και περισσότερο το μπλόκο που έχει στηθεί στο τμήμα της εθνικής οδού Καβάλας -Δράμας στο ύψος της κοινότητας Λυδίας, ενώ παρατεταγμένα συνεχίζουν να έχουν τα τρακτέρ τους στη Μαυρολέκη και στη διασταύρωση Κοκινογείων.
Παράλληλα, δημιουργήθηκε και ένα νέο μπλόκο από πατατοπαραγωγούς Δράμας στο ύψος Οχυρού στο Κάτω Νευροκόπι.
Σε Έβρο και Ροδόπη, οι αγρότες έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έξω από το εργοστάσιο της Βιομηχανίας Ζάχαρης, στις Φέρες και στον κόμβο Καλλίστης, επί της εθνικής οδού Κομοτηνής - Ξάνθης.
Την Κυριακή αντιπροσωπεία των αγροτών, θα μεταβεί στον κόμβο της Νίκαιας, όπου πρόκειται να γίνει πανελλαδική συγκέντρωσή τους, με στόχο να αποφασιστεί από κοινού το τι μέλλει γενέσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.