8.2.13

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! Ολόκληρη μέρα χωρίς νερό στην Στέρνα Ορεστιάδας

Ντροπή, νιώθει φίλος αναγνώστης της Piazza del Popolo, ο οποίος μας απέστειλε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, επιστολή αγανάκτησης, καθώς στον οικισμό της Στέρνας στην Ορεστιάδα, ολόκληρη μέρα έχουν μείνει χωρίς νερό, λόγω προβλημάτων στο δίκτυο της ΔΕΥΑΟ, τα οποία όμως παρά τις οχλήσεις των κατοίκων, δεν αντιμετωπίζονται. Η επιστολή έχει ως εξής:
«Πρέπει να ντρέπονται λιγάκι και να στρωθούν να δουλέψουν στην ΔΕΥΑΟ. Έχοντας πρόεδρο και αντιπρόεδρο η επιχείρηση από τον πρώην Δήμο Βύσσας, πρέπει να είναι πιο ευαίσθητοι για την περιοχή τους.
Όλη μέρα σήμερα, Παρασκευή 8-2-2013, δεν υπάρχει νερό! Τηλεφωνώντας στην Τεχνική Υπηρεσία, ανέφεραν ότι το συνεργείο είναι στα Κόμαρα, γιατί εκεί δεν έχουν νερό τρεις μέρες! Αν και αναφέραμε το πρόβλημα και στην διεύθυνση της ΔΕΥΑΟ αυτοί γελούσαν…
Δυστυχώς μετά από λίγη ώρα, διαπιστώσαμε ότι οι υδραυλικοί της ΔΕΥΑΟ, βρισκόταν στα πεύκα και έπιναν καφέ. Ντροπή, μια ολόκληρη μέρα χωρίς νερό».

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/13 20:31

    ελα ρε πιάτσα και καταγγελίες αναγνωστών απο την ορεστιαδα.Τι είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε Περιφερειακή Συνείδηση!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/2/13 00:37

      Γκουγκουσκιδου Δημαρχος να πνιγει στο νερο ολος ο Δημος ορεστιαδας!
      Παραδεχεσαι Piazza τι καλος αναγνωστης που ειμαι; Θελω να ειμαι ευνοουμενος σου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/13 20:32

    ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/2/13 20:45

    Τι περιμένεις ρε φίλε?Τον Ουρουμίδη και τον Καρακολίδη να σηκωθούν από το καφενείο, την ώρα της πρέφας?

    Άσε που κερδίζουν τώρα,που να σηκωθούν. Από Δευτέρα, εδώ τα Κόμαρα έχουν να δούνε νερό τρεις μέρες, εσύ στην Στέρνα το περιμένεις αμέσως?

    ΜΟΥΖΑΣ ΜΟΥΖΑΣ ΜΟΥΖΑΣ ΜΟΥΖΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/2/13 22:29

    Η αγωνία (αγώνας) των Στερνιωτών και Κομαριωτών, με Δήμαρχο μΟΥΖΑ τώρα δικαιώνεται! Ξυπνάτεεεεε!
    Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι δεν τιμάνε τα ευρώ που παίρνουν, ως δεύτερο και τρίτο μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/2/13 09:00

    ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ. ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ (ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ). ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΡΑΤΩΝΩΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ (ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ).ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ 1992 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΗΛΕΤΡΙΚΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/2/13 10:52

    ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΣ Η ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/2/13 16:16

    Συμφωνω μαζι σου 10.52 αρκει αυτο να ισχυει για ολους τους δημους ανα την Ελλαδα. Την προυγουμενη εβδομαδα για 5 μερες δεν ειχε νερο η περιοχη Εκτενεπολ (εργατικα) για τουλαχιστον ανα 8-10 ωρες την ημερα. Δεν διαβασα κατι πουθενα. Ουτε για την δικη της ΔΕΑΥΑ Κομοτηνης επισης, γιατι και τοτε και τωρα το νερο ειναι κοινωνικο αγαθο για καποιους και για αλλους σκοπους.Δεν καταλαβαινω πως τετοια θεματα τοσο μικρα μεγενθυνονται τοσο πολυ απο καποιους, ας ειναι κοινωνικο αγαθο για λιγες ωρες δεν εγινε και κατι, αρκει να υπαρχει ειδοποιηση. Και δεν υπερασπιζομαι τον δημαρχο που ανηκει το χωριο, αλα αυτα συμβαινουν παντου. ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/2/13 20:23

    Ακόμα να διορθώσετε το λάθος που κάνατε στο "ρεπορτάζ" σας; Η βλάβη δεν οφειλόταν στη ΔΕΥΑΟ αλλά στη ΔΕΗ. Οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΟ ήταν παρόντες και περίμεναν να διορθώσει η ΔΕΗ τη δική της βλάβη ώστε να επανέρθει το νερό. Κρίμα Πιάτσα για τη δεοντολογία που επικαλείσαι συχνά πυκνά.
    Όσον αφορά τον "πλροφοριοδότη" σου περί καφενείου και πρέφας, πέστου να συνεχίσει το ντούκου πάσο ρέστα και να αφήσει την πολιτική. Εξάλλου σε λίγο θα έρθουν νέα μαντάτα μετά την έρευνα που διεξήχθη για τις ΜΚΟ δραστηριότητές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.