8.2.13

Συλλαλητήριο στην Καβάλα στις 13 Φεβρουαρίου

Στην πραγματοποίηση ενός Πανκαβαλιώτικου συλλαλητηρίου, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, συμφώνησαν εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, κατά την κατάθεση του αιτήματός τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.
Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, η απώλεια του 12% στην επιδότηση του κόστους εργασίας για την Ανατολική Μακεδονία, οι δυσμενείς εξελίξεις στη ΒΦΛ, αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τη διοργάνωση ενός πανκαβαλιώτικου συλλαλητηρίου.
Όπως σχολίασε ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, «το συλλαλητήριο πρέπει να οργανωθεί μεθοδικά, με τη συνδρομή όλων των φορέων και να αποτελέσει ένα όπλο στα χέρια των εκλεγμένων εκπροσώπων του τόπου, κατά τη διαπραγμάτευσή τους με την κεντρική εξουσία σε σημαντικά αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.