24.2.13

«Ναι στα Χρυσωρυχεία» από τους βουλευτές της ΝΔ στον Έβρο! Θα τους κρίνει κι αυτούς ο λαός (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν την συνταξιοδότησή τους, οι βουλευτές της ΝΔ στον Έβρο, Άκης Γεροντόπουλος και Αλέκος Δερμεντζόπουλος, αναφέρουν την θετική τους στάση στην επένδυση Χρυσού στο Πέραμα. Θα τους κρίνει κι αυτούς ο λαός και πολύ σύντομα μάλιστα. Οι εκλογές δεν αργούν!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/13 19:04

    Μοιράζουν και τα Χρυσωρυχεία σίγουρα και χρήμα στο πλαίσιο της Δ&Δ (Διάθεση και Διοίκηση) ή αλλιώς "Προώθηση Προϊόντος" ή αλλιώς "Επικοινωνιακή στρατηγική" ή αλλιώς "Καλλιέργεια θετικής εντύπωσης στην τοπική κοινωνία" ή αλλιώς "Δημόσιες Σχέσεις" ή αλλιώς "Τοποθέτηση προϊόντος" ή αλλιώς "Mindshare", οπότε ειδικά όταν ακούμε θετική γνώμη πρέπει να την διπλοτσεκάρουμε για την ειλικρίνεια και την επεξεργασία της.

    Χρυσάφι για κάποιους τα χρυσωρυχεία, χρυσάφι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/13 19:09

    Ναι, χέστηκαν αν τους καταψηφίσει ο λαός. Έτσι κι αλλιώς πολιτικό μέλλον δεν έχουν. Με χρυσό ή χωρίς θα φύγουν από την πολιτικη και το ξέρουν. Οπότε ότι προλαβαίνει ο καθένας να ... διατυπώσει το ... διατυπώνει. "Θαρραλέα".

    Αν ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ ας μετείχε στην Κυβέρνηση μετά τις διερευνητικές εντολές του καλοκαιριού να μπορεί να επηρεάζει σοβαρά τα πράγματα. Τώρα πέταξε το πουλάκι. Το ΠΑΣΟΚ αποδόμησε, η Χρυσή ΑΥγή και ο Σαμαράς παίζουν χωρίς αντίπαλο. Τι να σου κάνει και το ΠΑΣΟΚ με 5% στις δημοσκοπήσεις και μέχρι και την ανύπαρκτη ΔΗΜΑΡ να παρακαλάει για συνεργασία και αυτή να είναι με όλα σαν την coca cola.

    Ντροπή σας ρεζίληδες δειλοί και ανεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλετε και ... κυβέρνηση της αριστεράς!!!

    Ντροπή σκετοφωνακλάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/13 20:26

    Καλά το έγραψες Piazza. Λίγο πριν την συνταξιοδότηση, θέλουν τα λαμόγια να πάρουν ένα έξτρα εφάπαξ και λένε τα ΝΑΙ αβέρτα. ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.