3.2.13

Οι νεαροί πρωταθλητές του Εθνικού ξεχώρισαν σε ημερίδα κλειστού στίβου

Μεγάλα ρεκόρ πέτυχαν οι νεαροί πρωταθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σε ημερίδα κλειστού στίβου στις Σέρρες, δίνοντας υποσχέσεις για την φετινή αγωνιστική σαιζόν.
Ο 15χρονος Γιώργος Σιταρίδης (πρωταθλητής Ελλάδος στο έξαθλο) πέτυχε ατομικό και ρεκόρ Εθνικού στα 60 μέτρα με εμπόδια Παμπαίδων Α’, με χρόνο 8.38, κάνοντας την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για φέτος. Ο ίδιος αθλητής πέτυχε και 10.72 στην σφαιροβολία κάνοντας και εκεί μεγάλο ατομικό ρεκόρ.
«Σαΐτα» αποδείχθηκε για άλλη μια φορά η 15χρονη πρωταθλήτρια του Εθνικού Μάρα Μανάργια η οποία και κέρδισε όλες τις σειρές των 60 μέτρων Παγκορασίδων Α’, με τον εντυπωσιακό χρόνο 8.23, νέο ατομικό ρεκόρ.
Η επίσης 15χρονη Αθανασία Παπαπαλαμπίδου έκανε 8.97 στα 60 μέτρα, βγαίνοντας πρώτη στη σειρά της με νέο ατομικό ρεκόρ. Τέλος, η 16χρονη Νικολέτα Μιρμικλή βγήκε πρώτη στις κορασίδες με νέο ατομικό ρεκόρ 2.90 στο επί κοντώ, πιάνοντας και το όριο για τους Πανελλήνιους αγώνες.
Οι τρεις δρομείς γυμνάζονται με τον γνωστό προπονητή δρόμων του Εθνικού, Γιώργο Δαστερίδη, ενώ η άλτρια του επί κοντώ με τον Μαρίνο Τόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.