24.2.13

Παράδοση αποφάσεων ένταξης στο ΕΣΠΑ σε φορείς της Δράμας

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, παρέδωσε σε εκπροσώπους των τελικών δικαιούχων τις αποφάσεις ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία-Θράκη του ΕΣΠΑ των πράξεων:

Κατασκευή συνεδριακού κέντρου-αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Τ.Κ. Μικρόπολης, Δήμου Προσοτσάνης, συνολικής δημόσιας δαπάνης 1.356.000€.
Ανέγερση διώροφου κτιρίου πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Προσοτσάνης «Μέγας Αλέξανδρος», συνολικής δημόσιας δαπάνης 805.507€.
Αποπεράτωση κτιρίου πνευματικού-πολιτιστικού κέντρου Πανηπειρωτικής Ένωσης Νομού Δράμας, συνολικής δημόσιας δαπάνης 430.745€.
Στις δηλώσεις του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, που υπέγραψε τις πράξεις ένταξης, όσο και η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας στηρίζουν έμπρακτα τη δράση των ωφελούμενων φορέων και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουμε στην απόφαση ένταξης των έργων αυτών.
Ειδικά για τα κτίρια του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Προσοτσάνης και της Πανηπειρωτικής Ένωσης επεσήμανε την καθοριστική συμβολή των τεχνικών υπηρεσιών της ΠΕ Δράμας και της προϊσταμένης Νίκης Κεφαλίδου, η οποία εργάστηκε επί μακρό χρονικό διάστημα εθελοντικά πέραν του τυπικού υπηρεσιακού ωραρίου, προκειμένου να καταρτιστούν οι σχετικοί φάκελοι.
Προέτρεψε τέλος τους ωφελούμενους φορείς να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό στην αποπεράτωση των εργασιών, ώστε να προσφέρουν τις νέες αυτές δομές στην τοπική κοινωνία, με την ευχή οι νέοι χώροι να φιλοξενούν συχνά σημαντικές πολιτιστικές δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.