6.2.13

Συναντήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ είχε ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν

Την νέα Διοίκηση του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) επισκέφτηκε στα γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποίησε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο, Γρηγόρη Αποστολάκο, τον Αντιπρόεδρο, Αλέκο Οφίδη και τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού, Κυριάκο Μπαμπασίδη.
Ο βουλευτής συνεχάρη προσωπικά τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εξέφρασε την πεποίθησή του για αρμονική και αποδοτική συνεργασία. Εξήρε τον σημαντικό ρόλο του Οργανισμού σε μία αγροτική περιοχή, όπως η Ροδόπη, και ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών πληρωμών διότι οι ενισχύσεις στηρίζουν ουσιαστικά το εισόδημα των παραγωγών και των κτηνοτρόφων.
Με το πέρας των συναντήσεων ο βουλευτής προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Επισκέφτηκα τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ τους οποίους συνεχάρη για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων στην διοίκηση του Οργανισμού. Με όλους έχουμε προσωπική γνωριμία. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι στην νέα διοίκηση βρίσκεται και ένας συντοπίτης μου, ο Κυριάκος Μπαμπασίδης, διότι έχει προσωπική εικόνα των προβλημάτων και όλων των θεμάτων που απασχολούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ροδόπης. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι ενισχύσεις αποτελούν βασικό κομμάτι στο εισόδημα των παραγωγών και είναι σημαντικό οι διαδικασίες να ολοκληρώνονται σε εύλογο χρονικό διάστημα για να στηρίζουν ουσιαστικά τον πρωτογενή τομέα. Εύχομαι με τα μέλη της νέας Διοίκησης να έχουμε μία καλή και παραγωγική συνεργασία με γνώμονα τη στήριξη των παραγωγών και κτηνοτρόφων της Ροδόπης».

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/2/13 00:44

    Αρχιγλείφτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/13 01:01

    Μετά πού να προλάβει να μιλήσει στην βουλή. ΄Ενας από τους 27 που δεν μίλησαν ποτέ στην Βουλή. Και παίρνει 8.000 ευρώ.Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/13 08:56

    Η φωτό απο το άλλο προφίλ τον κολακεύει παραπάνω. Αλλά πού μυαλό για τέλειο στήσιμο ο Χατζηοσμάν. Έχει δώσει περισσότερο βάρος στην κοπιώδη συγγραφή της βαρυσήμαντης διακήρυξης της ανεξαρτητοποίησής του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτριος Κουτσογιάννης7/2/13 08:59

    Βρήκε ο "Φίλιππος" τον λαχανιασμένο συντοπίτη ΧατζηΝαθαναήλ... τόσοι αγώνες του πολιτευτή της ΝΔ επιβραβεύτηκαν με το "αργυρό" μετάλλιο της εν λόγω θέσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

    Υ.Γ.: Το γεγονός του ότι ένας "δικός μας" άνθρωπος κατέχει τέτοιες θέσεις είναι σίγουρα θετικό για την περιοχή, αλλά... διαδικαστικά θέματα θα μου πείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/2/13 12:06

    Ακόμα να ανεξαρτητοποιηθεί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.