20.2.13

Ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ενόψει συνεδρίου!!!

Πρωτοφανή επεισόδια εκτυλίχθηκαν αργά το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όταν σύντροφοι αντάλλαξαν γροθιές και ύβρεις στον 4ο όροφο των γραφείων της Ιπποκράτους όπου βρίσκεται η ΕΚΑΠ.
Την άμεση παραίτηση των τεσσάρων διορισμένων μελών της ΕΚΑΠ ζητεί, με ανακοίνωσή της, η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για «διορισμένους υβριστές».
Το συμβάν προκλήθηκε ύστερα από κατηγορίες που απηύθυναν γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης, Γιάννη Σουλαδάκη καθώς και προς το μέλος Γρηγόρη Φελώνη. 
Το περιστατικό συνέβη όταν ο γραμματέας Νομαρχιακής Α’ Πειραιά Γιάννης Αξαρλής και ο Γραμματέας Β1 Αθήνας Χρήστος Σωτηρόπουλος πήγαν στο γραφείο της ΕΚΑΠ στον 4ο όροφο της Ιπποκράτους.
Εκεί ήταν ο πρόεδρος της ΕΚΑΠ Γιάννης Σουλαδάκης και το μέλος Γρηγόρης Φελώνης. Οι δύο γραμματείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί την Πέμπτη, λήγουν οι προθεσμίες για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες των συνέδρων, όμως η ΕΚΑΠ - όπως κατήγγειλαν - ακόμη δεν έχει βγάλει το «μέτρο» για την εκλογή τους.
Εκείνη την ώρα ο Φελώνης τούς πέταξε τα δύο κείμενα που εξέδωσαν προχθές η Αριστερή Πρωτοβουλία - που πρόσκεται στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο - και η Ομάδα των 10 (που πρόσκεται στον Μιχάλη Καρχιμάκη) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτά είναι πολιτικές αλητείες».
Τότε η ατμόσφαιρα έγινε εκρηκτική. Ο Αξαρλής μάλιστα έριξε μία γροθιά στον Φελώνη και ακολούθησε πανδαιμόνιο καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έπεσαν και καρεκλιές! 
Το επεισόδιο έληξε τελικά με την παρέμβαση ψυχραιμότερων, αποτυπώνει ωστόσο με τον πλέον δραματικό τρόπο την ένταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ εν όψει του κρίσιμου συνεδρίου του κόμματος.
Εμείς ως Piazza del Popolo πάντως … καταδικάζουμε την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/13 21:34

    Ο Καρχιμακης επικεφαλης,ο Καταδρομεας της Ροδοπης που ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/13 08:40

      Έκανε σύσκεψη με το επιτελείο του πώς να αντιμετωπίσει τη σαχλαμάρα της πιάτσα και των "αυθόρμητων" "πηγαίων" σχολιαστών στις προπαγανδιστικές αναρτήσεις του μπλογκ για τους ανιστόρητους, τους ημιμαθείς και τους ανώριμους. Και αφού πήρε άδεια από τον ταγματάρχη του ασκεριού, τον Καρχιμάκη, τον ... "επικεφαλής", στον οποίο ... "πρόσκεινται" κάποιοι στο πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να μην ασχοληθεί κι αυτή τη φορά με τους κομπλεξικούς.

      Ξέρει πότε να ασχοληθεί σαν καλός καταδρομέας που όντως είναι. ΚΑταδρομέας τεφάλ. Δεν κολλάει τίποτα πάνω του. Ειδικά κακίες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/2/13 17:54

      Σωστοοοοοςςς!!!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.