15.1.13

Ανάδοχος για τον κόμβο της Εγνατίας Οδού στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013, στα γραφεία της Εγνατίας Οδού στη Θεσσαλονίκη η δημοπρασία και ανάδειξη του αναδόχου του έργου «Κατασκευή κόμβου ΒΙΠΕ Κομοτηνής για την σύνδεση με την Εγνατία Οδό». Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, έχει προϋπολογισμό 4.858.500 ευρώ και χρόνο αποπεράτωσης 12 μήνες.
Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης σχολιάζοντας την επιτυχή αυτή εξέλιξη δήλωσε πως «η κατασκευή του κόμβου στην ΒΙΠΕ της Κομοτηνής αποτελούσε πάγιο και διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Σε λίγο θα πάρει σάρκα και οστά, προσδίδοντας στην Βιομηχανική Περιοχή σημαντικό και πολύ ελκυστικό συγκριτικό πλεονέκτημα, διασυνδέοντάς την μέσω των  διεθνών οδικών αξόνων και των λιμανιών με τις νέες αναδυόμενες αγορές.
Η περιοχή προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Το όραμα για μία Περιφέρεια αναγνωρίσιμο διαμετακομιστικό κέντρο υλοποιείται με σταθερό προγραμματισμό και αταλάντευτη πολιτική βούληση. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/1/13 20:04

    Ακόμα ένα έργο στο οποίο συνέβαλε τα μέγιστα ο Πεταλωτής αλλά ακόμα ένα έργο για το οποίο κανείς δεν θα του το αναγνωρίσει. Είτε από συμφέρον να το αποσιωπήσει λόγω αντιπαλότητας είτε από αχαριστία είτε από βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/1/13 22:39

    Η αχαριστία και η βλακεία είναι οι ανίκητες δυνάμεις της πολιτικής και των πολιτικών. Τα παραδείγματα καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/13 08:26

      Το συμφέρον το ξεχνάς 22:39. Υπάρχει και το συμφέρον και ο φθόνος. Κι αυτά παίζουν.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/13 11:23

    Για πιούς ρε παιδιά θα γίνει ο κόμβος ? δεν έγινε τόσα χρόνια που η ΒΙ.ΠΕ. είχε εργοστάσια σε λειτουργία θα γίνει τώρα που έκλεισαν όλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.