15.1.13

Υπερσύγχρονοι με νέο εξοπλισμό οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Δράμας

Ουσιαστική αναβάθμιση σε επίπεδο συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων αλλά και σε επίπεδο εξοπλισμού διαθέτουν πλέον οι Δημοτικοί  Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Δράμας. Η δημοτική αρχή εξασφάλισε μέσω ΕΣΠΑ εξοπλισμό ύψους περίπου 600.000 ευρώ  βελτιώνοντας  εξαιρετικά  τις προσφερόμενες υπηρεσίες. 
Ο εξοπλισμός αποτελείται από παιχνίδια, επίπλωση, ιματισμό, παιδικές χαρές, ηλεκτρικά είδη, υπολογιστές, ψυχοκινητικά παιχνίδια κλπ. Επίσης  από το πρόγραμμα το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας προμηθεύτηκε και σχολικό λεωφορείο για τις ανάγκες μετακινήσεων των παιδιών.
Το πρωί της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2013 παρουσιάστηκε μέρος αυτού του εξοπλισμού στον 3ο Παιδικό Σταθμό από τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη, την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας Χρύσα Σιδερά και τον Αντιπρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Φώτη Νικολαϊδη.
Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Δράμας «εκτιμούμε  ότι οι 8 παιδικοί σταθμοί της Δράμας μαζί και με τους νέους  που δρομολογούνται θα είναι από τους πλέον σύγχρονους με ιδανικό και λειτουργικό περιβάλλον για τα παιδιά  των συνδημοτών μας. Αυτό άλλωστε το αναγνωρίζουν και οι γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.