31.1.13

Δεν πέρασε η πρόταση του Τσίπρα στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι πρώτοι έντονοι τριγμοί φάνηκαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από τις ΗΠΑ. Το κείμενο της εισήγησης του προέδρου δεν έγινε αποδεκτό το βράδυ της Τετάρτης, μετά από 4 ώρες ζυμώσεων και είναι ενδεικτικό των διαφωνιών που υπάρχουν πλέον στο εσωτερικό του κόμματος.
Έντονες διαφωνίες υπήρξαν από την αριστερή πτέρυγα του κόμματος, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια δέσμευση από την πλευρά της ηγεσίας ότι οι διαφωνίες αυτές θα ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο.
Με εκείνα και με τούτα δεν αποκλείεται στην συνεδρίαση του κεντρικού οργάνου το σαββατοκύριακο να γίνει μέχρι και ψηφοφορία, η οποία θα επικυρώνει την νέα μορφή του κόμματος. 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/13 18:41

    Μη μας πείτε ότι εμείς οι ΠΑΣΟΚοι οι σοβαροί δεν κρούσαμε έγκαιρα τον κώδωνα του κινδύνου για την υποστήριξη από τους κεντροαριστερούς αυτού του επικίνδυνου, παλαβού, ασυνάρτητου και αλλοπρόσαλλου μορφώματος.

    Λένε και ότι είναι και έτοιμοι και ότι θέλουν και εκλογές και ότι κατέχουν και καλά και άλλο δρόμο εκτός μνημονιου τρομάρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/13 19:33

    Άρχισαν, λοιπόν, τα όργανα. Τσάμπα πήγε τόσος σοβάς στο μακιγιάζ στην εκπομπή της Έλλης Στάη. Το ροζ πουκάμισο του αριστερού αγοριού, δημιουργούσε τη δική του ατμόσφαιρα και θύμιζε παλιές δόξες, όπου τα δεκαπενταμελή συμβούλια έσφυζαν από νιάτα και γοητεία.
    Τότε, εμείς παρακολουθούσαμε, με θαυμασμό, τη σοβαρή φιγούρα του σοσιαλιστή Φελίππε Γκονζάλες, Πρωθυπουργού της Ισπανίας, που ήταν μόλις 36 χρόνων, ενώ ο δικός μας είναι 39. Αν δεν φορούσε γραβάτα και είχε προτιμήσει κι' αυτός ροζ πουκάμισο, ίσως να ήταν ακόμη στα πράγματα. Αλλά πού μυαλό! Δεν υπήρχε και ο Τσίπρας, για να τον καθοδηγήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/13 12:43

    Καλη αρχη αφου ο τσσιπρακος γλυφει πλεον εκει που εφτυνε ο ξεφτυλας τσαρλατανος της πολιτικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.