31.1.13

Αν υπήρχε θεός … θα έπεφτε μία βόμβα στην κηδεία του Ντερτιλή!

Τα χουντικά μισαλλόδοξα κατάλοιπα της Χούντας και οι σύγχρονοι νεοναζί, συνεπικουρούμενοι από τον φασίστα Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, δώσανε μία κακόγουστη παράσταση κατά της Δημοκρατίας, στο τελευταίο αντίο του δολοφόνου της Δικτατορίας Νίκου Ντερτιλή.
Για την ιστορία, στην κηδεία του αμετανόητου χουντικού έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Γεωργίου, και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ενώ στεφάνια απέστειλαν οι Στυλιανός Παττακός και Δέσποινα Παπαδοπούλου.
Τη νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος αποκάλεσε τον Ντερτιλή ήρωα, τον παρομοίωσε με τον Κολοκοτρώνη και τον Σωκράτη.
Τον επικήδειο εξεφώνησε ο καταδικασθείς για τα βασανιστήρια της ΕΑΤ - ΕΣΑ Θεοφιλογιαννάκος, χαρακτηρίζοντας τον Ντερτιλή «ήρωα που απελευθέρωσε ελληνικό έδαφος».
Ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» Γρηγόρης Μιχαλόπουλος στον επικήδειο που εκφώνησε εκτίμησε ότι «έφυγε ένας ήρωας, όπως ήρωας ήταν και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Γεώργιος Παπαδόπουλος. Στην τελευταία σου επιστολή μου έλεγες πως μείναμε οι δυο μας. Εγώ σου λέω πως είμαστε χιλιάδες».
Ο Νίκος Ντερτιλής, είχε καταδικαστεί το 1975 σε ισόβια κάθειρξη, για τη δολοφονία του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη, στην εισβολή στο Πολυτεχνείο, τον Νοέμβριο του 1973.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/13 19:00

    το Θεός το "Θ" με κεφαλαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/13 19:17

    Είναι πετυχημένος ο τίτλος του σχολίου. Το λάθος είναι που δεν ρώτησες τον Τάσο Κουράκη, για να σου δείξει σε ποιά διεύθυνση να το στείλεις. Ο Τάσος ξέρει αν υπάρχει θεός, πού κατοικοεδρεύει και πόσοι είναι οι πιστοί. Εσύ δεν θα το έστελνες εκεί για φορολόγηση των πιστών, αλλά για να ρίξει ο θεός τη βόμβα. Αν όμως διαβάσεις τα ονόματα αυτών που παρέστησαν στην κηδεία, θα αντιληφθείς ότι θα πήγαινε στράφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/13 23:20

    Ενώ στην κηδεία τ του Καπετάν Γιώτη και του ψευτοστρατηγού Μάρκου , άθεων ,αιμοβόρων ειδεχθών σφαγέων του Ελληνικού Λαού και ανθελλήνων που ήθελαν την ανεξαρτησία της Θράκης-Μακεδονίας ,δεν ύπήρχε Θεός !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/13 21:02

      ο καπεταν Γιωτης και ο ψευτοστρατηγος Μαρκος που μας λες ηταν που πολεμησαν τους Γερμανους και Βουλγαρους κατακτητες τοτε, ανιστορητο υποκειμενο

      προφανως γι αυτο δεν τους χωνευεις, επειδη γαμησαν τους ναζί, τους κολλητους του γερμανοτσολιά Παπαδόπουλου της νυμφομάνας Φρειδερικης και των αλλων προδοτων που εχεις στο εικονοστασι σου

      αει τραβα τωρα να χωθεις κι εσυ στο φερετρο του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Ντερτιλη προτου σαπισει τελειως (βασικα βρωμαγε κι οσο ζουσε, αλλα τελος παντων...)

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/2/13 15:34

    Νικόλα, τα χρυσά αυγά είναι φαν στο μπλόγκ σου βλέπω... Κάνουν σχόλιο σε κάθε ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΦΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ3/2/13 00:58

    Μεγάλε ψευτοσύντροφε μπορείς να μας πείς , αφού πλύνεις πρώτα το χυδαίο και βρωμερό στόμα σου , σε τι διαφέρει ο Μαύρος φασισμός από τον Κόκκινο φασισμό.

    απάντηση στον 21:02 1/2/013

    Αν οι εν λόγω κομμουνιστές καπετάνιοι πολέμησαν τους κατακτητές .....πρέπει να ανατρέξεις στην Ιστορία ή στις μαρτυρίες παλαιοτέρων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/2/13 13:03

      Εχω ηδη ανατρεξει και στην Ιστορια και στις μαρτυριες παλαιοτερων, μην ανησυχεις γι αυτο

      μια φορα παντως, δεν περιμενω να μαθω Ιστορια απο μελη του υποκοσμου - για σενα δεν ξερω

      ΥΓ. ΕΦΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ, σοβαρα? τί λε ρε παιδι?
      πωπω πως φοβηθηκα τωρα!!!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.