31.1.13

Σε Καβάλα και Δράμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Την Ανατολική Μακεδονία επισκέπτεται την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Καμμένος θα βρεθεί το πρωί της Παρασκευής στο δημαρχείο Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη και στη συνέχεια, μέσω Κεραμωτής, θα φθάσει στη Θάσο, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Καλογερικό (Λιμένα). Στις 7.30 το απόγευμα, ο κ. Καμμένος θα επισκεφθεί τη Δράμα για τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος.
Το Σάββατο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 9 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Καβάλα (ξενοδοχείο Εγνατία) και στις 10 θα μιλήσει σε προσυνεδριακή εκδήλωση, στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, με θέμα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.