15.1.13

Ο τόπος όντως περνάει κρίση…

του πραγματικού διαχειριστή της Piazza del Popolo
Ο τόπος περνάει κρίση! Και τώρα βρίσκεται στα «κόκκινα» μετά την επίθεση στα γραφεία του προέδρου της ΝΔ στην Συγγρού. Όπως μπορώ να καταλάβω, όλοι οι Έλληνες έχετε φοβηθεί πάρα πολύ, έτσι τουλάχιστον λένε συνεχώς από την ώρα της επίθεσης, ξημερώματα Δευτέρας, έγκυροι και καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι.
«Δεν θα περάσει η προσπάθεια φόβου και τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών», ακούω, βλέπω και διαβάζω παντού! Στο κύκλο μου βέβαια, δεν έχω δει κανέναν να φοβάται. Προσωπικά δεν γνωρίζω πως οι έγκριτοι δημοσιογράφοι και κυβερνόντες αυτού του τόπου, βγάζουν αυτά τα συμπεράσματα. Εγώ πάντως δεν έχω δει να φοβάται κανείς … από αυτό! Από άλλα φοβάται ο λαός. Από την φτώχεια και την πείνα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως την μέρα της επίθεσης στα γραφεία του προέδρου της ΝΔ, ψηφίστηκαν αυξήσεις στην ΔΕΗ που θα ισχύσουν αναδρομικά, ενώ περάσανε και κάποιες (γνωστές) συγκεκριμένες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου στο κοινοβούλιο.

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή για να καταλάβω,η επίθεση ήταν οργανωμένη από την ίδια την κυβέρνηση.Αυτό δεν υπονοείς στο τέλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/1/13 14:19

    Την άλλη φορά που θα ρίξουν και τη γ@μημένη τη ρουκέτα, μπορεί πραγματικά να φοβηθούν οι...
    γαλαζόπετρες, καθώς και τα υπόλοιπα παρακαθήμενα κοθώνια.

    Όσο οι αποδέλοιποι, όπως λες, φοβούνται τη φτώχεια.

    Ααα... Φόβος αντί φόβου! Και τι μ' αυτό?

    Τελικά, μου φαίνεται ότι πρέπει να αναβαθμιστούν οι ενέργειες. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συμβεί κι αυτό, λίαν συντόμως.

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/1/13 18:25

    Εγώ πάλι πάω την συνομωσιολογία ένα βήμα παραπέρα και λέω πως η ίδια η κυβέρνηση έριξε τις σφαίρες για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρονται.

    Αλλά είναι τόσο καθάρματα που επιπλέον έβαλαν τον εμφανώς αριστερό "πραγματικό διαχειριστή" του piazza και άλλους αριστερούς της ίδιας κοπής και ποιότητας, να καταγγέλουν με υποννούμενα όλα αυτά για να τα κάψουν και να μην το υποπτευθεί ο αθώος βλάκας κόσμος....

    Ξοιπνίσται Αίλοιναις κε δειαδόσται τω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/1/13 20:10

    Ό,τι πει ο Γλέζος. Παρακρατικοί εμπλέκονται είπε και ΣΙΓΟΥΡΑ έτσι είναι. Αφού κατέβασε την κατοχική σημαία, δεν μπορεί. Δίκιο έχει. Και αφού πωλείται και ως αντικατοχικό σύμβολο (με μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως, αφού κατοχή έχουμε και σήμερα - ή μήπως όχι;) δε χρειάζεται να πει πολλά για να βρεθούν αρκετοί παλαβιάρηδες που να πυροβολούν και να βάζουν φωτιά στον εύφλεκτο κάμπο.

    Και μπράβο του του γεροντικού παλικαριού. Α Ξ Ι Ο Σ ! ! ! Πάντα τιμά το ότι κατέβασε τη σημαία. Αφού για ασφάλεια ο Αλέξης όταν είδε το Σόιμπλε είχε καλού κακού και μια φωτό του Αι-Μανώλη στην κωλοτσέπη σαν φυλακτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/13 15:03

      Αυτό με τη σημαία by the way ελέγχεται γιατί υπάρχουν μαρτυρίες άλλων αγωνιστών ότι αλλού για αλλού ήταν τότε ο Γλέζος που υποτίθεται πως κατέβασε τη σημαία. Και μαρτυρίες προσωπικές, ανθρώπων φίλων του. Όχι βέβαια ότι δεν αγωνίστηκε ο άνθρωπος, αλλά για τη σημαία συγκεκριμένα είναι λίγο urban legend...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.