15.1.13

Απειλεί με ανεξαρτητοποίηση ο Χατζηοσμάν αν περάσει η τροπολογία για τους ιμάμηδες

Προς ψήφιση στην Βουλή θα πάει σε σύντομο χρονικό διάστημα η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας με την οποία θα μπορούν να προσλαμβάνονται από το Ελληνικό Δημόσιο ιεροδιδάσκαλοι («ιμάμηδες») για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης.
Η ΝΔ εμφανίζεται διατεθειμένη να υποστηρίξει την τροπολογία, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ εκφράζουν αντιρρήσεις.
Το πρόβλημα ωστόσο, εντοπίζεται κυρίως στο ΠΑΣΟΚ το οποίο, αν και αρχικά είχε ταχθεί υπέρ, έχει πλέον ανακρούσει πρύμναν και εμφανίζεται αρνητικό. Στην Ιπποκράτους έγινε μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας κλειστή σύσκεψη για το θέμα αυτό, αλλά δεν ελήφθη συγκεκριμένη απόφαση σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται.
Σύμφωνα ωστόσο με ορισμένες πληροφορίες, η έντονη αντίδραση που έχει εκφράσει για την τροπολογία ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, Αχμέτ Χατζηοσμάν, απασχολεί την ηγεσία του κόμματος.
Ο κ. Χατζηοσμάν φέρεται διατεθειμένος ακόμη και να ανεξαρτητοποιηθεί αν το ΠΑΣΟΚ ψηφίσει την τροπολογία, κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο εξαιτίας της εκλογικής επιρροής και της απήχησης που έχει στη Ροδόπη ο συγκεκριμένος βουλευτής.    

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/1/13 10:39

    Άντε ρε .....αφού για πρώτη φορα Νδ,Χρυσή Αυγή και Ανελ μπορούν να το περάσουν αφήστε τον να το καταψηφησει..χεστηκε η φάτμε στο Γενι τζαμί τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτριος Κουτσογιάννης15/1/13 11:13

    Είμαι σε διαδικασία ξυσίματος, απόρροια της φαγούρας.
    Προφανώς ο απίστευτος αυτός τύπος (που φωτογραφίζεται απροκάλυπτα με φόντο τη σημαία της ανεξάρτητης Θράκης) θέλει να βάλει τίποτε "φενταγίν" του Προξενείου για να στρώσουν το έδαφος.
    Η Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ έπρεπε να τον καρατομήσει κυριολεκτικά γιατί ο τύπος επιμένει να προκαλεί.


    http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6044.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/1/13 11:42

    Θα χάσει η βενετιά βελόνι; Πού θα πάει ρε; Στο ΣΥΡΙΖΑ Καραγιουσούφ (άλλωστε ο Αχμέτ είναι μνημονιακός), στη Δημάρ ο Ιλχάν, χώρια που ο Αχμέτ είναι ψιλοαμόρφωτος για τα δικά τους γούστα, στη ΝΔ μη το συζητάμε, αφενός πρωταγωνιστεί στην τροπολογία αφετέρου έχει μπόλικες μουσουλμανικές εφεδρείες αν γυρίσει ο τροχός και γίνει συμπαθής, άρα πού θα πάει; Ανεξ Έλληνες ή Χρυσή Αυγή; Ή ... Οικολόγος Εναλλακτικός; Ή Μάνος;

    χαχαααααααααααα, κι όμως αν και σε αδιέξοδο, τους χορεύει στο ταψί!!!!!! Τόσο λίγοι στην Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/1/13 11:59

    Ανεξαρτητοποίηση από τι? Η μοναδική ανεξαρτητοποίηση πραγματική του Χατζηοσμάν θα είναι από το προξενείο. Ότι άλλο δεν είναι ανεξαρτητοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/1/13 18:12

    Απειλεί???!!! Τρίβω τα μάτια μου να πιστέψω αυτά που διαβάζω. Ποιόν απειλεί δηλαδή; Τα υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ; Πιστεύει ότι νοιάζονται; Μια χαρά θα τους έρθει να τον ξεφορτωθούν και να ησυχάσουν. Ενημερώστε τον ότι το πάρτι τελείωσε. Να αφήσει τις απειλές γιατί η εποχή της ανεκτικότητας μας ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/1/13 23:33

    Πρώτος ο Ζειμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο προξενείο και μετά οι λοιποί καραγκιόζηδες.Και η κυβέρνηση θα τσιμπήσει γιατί υπάρχουν ψηφοφορίες για χοντροβενιζέλο.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/1/13 23:42

    Στην Βουλή παραδέχτηκε ότι ο χατζηοσμαν ότι φωτογραφήθηκε με τη σημαία της τουρκικής θράκης.Και δίνει αφορμή στα φασισταριά της χρυσαυγής να τρελαίνονται.
    Δεν του τραβάει κανείς κανένα αυτί του ιμάμη, αισιχτιρ πια που το παίζει και βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/1/13 08:30

    Για να περάσεις τις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης πρέπει να ξέρεις ελληνικά. Και γενικά να μην είσαι ανίκανος. Για να είσαι βουλευτής αυτα τα δύο (ελληνικά και διανοητική ικανότητα έστω ουρακοτάγκου) δε μετράνε;

    Και για ποιον ιμάμη μιλάτε; Το έψαξε κανείς μήπως δεν είναι ΚΑΝ ιμαμης; Τεχνογνωσία "πώς να κάνετε δικούς σας ανθρώπους πλαστογραφώντας προσωπικά τους στοιχεία" έχει άφθονη η κατασκοπική φιλολογία και η CIA δεν την θεωρεί πατέντα της. Τη διανέμει κιόλας. Σιγά το TOP SECRET των μεθόδων της ΜΙΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/1/13 09:00

    Πότε είπαμε ανεξαρτητοποιείται;;;; Ή δεν είπαμε και λέμε καμιά μ#$^#κία να περνάει η ωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.