29.1.13

Γέμισε η πολιτική μας ζωή … πατριώτες! Νέο κόμμα «Ελλήνων πρωτοβουλία»

Νέα πολιτική κίνηση στα δεξιά της ΝΔ με το όνομα «Ελλήνων πρωτοβουλία» γεννήθηκε και επισήμως σήμερα Τρίτη, με την ίδρυση ενός πολιτικού φόρουμ, στο οποίο πρωταγωνιστούν στελέχη, πρώην βουλευτές, που αποχώρησαν πρόσφατα από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
Στο νέο εγχείρημα θα πρωταγωνιστούν οι πρώην βουλευτές της ΝΔ, οι Χρήστος Ζώης, Γιάννης Μανώλης, Γιάννης Κουράκος, Μιχάλης Γιαννάκης και Δημήτρης Σταμάτης, αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης, ενώ το φόρουμ (think tank -«δεξαμενή σκέψης) που αργότερα η φιλοδοξία είναι να μετεξελιχθεί σε κόμμα, θα κινείται ιδεολογικά, από το πατριωτικό κέντρο, μέχρι τη λαϊκή δεξιά.
Πάντως σε πρώτη φάση, στο φόρουμ θα συμμετέχουν, μόνο δυο πολιτικοί, οι Γιαννάκης και Σταμάτης, ενώ θα υπάρχουν πρόσωπα από πολλούς επαγγελματικούς χώρους, ώστε να καλύπτουν όλο το φάσμα της κοινωνίας, όπως λένε, οι εμπνευστές της προσπάθειας.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο που θα εμφανίζεται ως αρχηγός, αν και θεωρείται πολύ πιθανόν να ηγηθεί ο Χρήστος Ζώης, καθώς ο Κώστας Μαρκόπουλος, δεν συμμετέχει στη νέα προσπάθεια, τουλάχιστον στην παρούσα χρονική περίοδο.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/1/13 09:53

    Οι 29-30 συμπολίτες που αθωώθηκαν από το δικαστήριο από την στημένη υπόθεση της ΔΕΥΑΚ, αν θελήσουν άνετα με τόσοι που είναι να κατέβουν ως ανεξάρτητος συνδυασμός στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, Και θα τις κερδίσουν τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/13 18:38

    Φουλ στο ψέκασμα και να τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΕΚΑ21/3/13 16:20

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
    ΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
    ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/13 18:03

      ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΗΣ. ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΥΛ.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.