29.1.13

Συνάντηση Περιφερειάρχη και αυτοδιοικητικών της Ξάνθης με Βενιζέλο

Συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ είχαν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την Ξάνθη και ο βουλευτής Δημήτρης Σαλτούρος.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ο βουλευτής Δημήτρης Σαλτούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης και οι Δήμαρχοι Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης και Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν το θέμα του αρδευτικού στην Ξάνθη, στο πλαίσιο των επαφών φορέων της Περιοχής με πολιτικούς παράγοντες στην Αθήνα, ενόψει της συζήτησης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ   Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε στη συζήτηση ότι στηρίζει την κατασκευή του έργου, παρότι δεν έχει τη δυνατότητα παρέμβασης στο έργο του Συμβουλίου.
Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να γίνουν οι συναντήσεις με το Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Σταύρο Καλογιάννη, υπεύθυνο για τη διαχείριση των υδάτων. Την Πέμπτη, το πρωί, είναι πλέον το κρίσιμο ραντεβού με την συμμετοχή όλων τον Βουλευτών και φορέων της Ξάνθης στο γραφείου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.