15.1.13

Η πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων περνά από Καβάλα και Κομοτηνή

Στις 2 Φεβρουαρίου από την Καβάλα, ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην πορεία για το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος. Ήδη έχει συσταθεί Κεντρική Προσυνεδριακή Οργανωτική Επιτροπή και Εκτελεστικές Περιφερειακές Επιτροπές για την καλύτερη οργάνωση.
Στο χρονοδιάγραμμα του προσυνεδριακού διαλόγου, υπάρχει και η Κομοτηνή, καθώς στις 31 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί προσυνέδριο με θεματολογία την Θράκη, το Μεταναστευτικό και τις ΕΟΖ.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/1/13 20:16

    Η αντιπολίτευση στο σύστημα στην Ελλάδα (ΑνεξΕλ, ΣΥΡΙΖΑ και ο παλιός Σαμαράς ο δήθεν αντιμνημονιακός αλλά απλά κακέκτυπο του ήρωα Παπανδρέου) είναι τόσο άσχετη που μπορεί να παραλληλισθεί με την κυρία του παρακάτω ρεπορτάζ. Ο νοών νοείτω:

    TΑΞΙΔΕΥΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ
    Γυναίκα υπάκουσε στον ηλεκτρονικό πλοηγό και έκανε παράκαμψη 3.000 χλμ.

    Μία 67χρονη ξεκίνησε για το κέντρο των Βρυξελλών να παραλάβει μία φίλη της, αλλά μία λάθος στροφή και η τυφλή εμπιστοσύνη στον ηλεκτρονικό της πλοηγό της έστειλαν... στην Κροατία.

    Οπως γράφει η Ντέιλι Μέιλ, η Σαμπίν Μορό ήθελε να πάει από το Σολρ σουρ Σαμπρ, μία περιοχή 60 χλμ. νότια των Βρυξελλών, στην βελγική πρωτεύουσα, για να παραλάβει μία φίλη από τον σταθμό του τρένου.

    Ωστόσο, έστριψε λάθος και αντί να κινηθεί βόρεια, βγήκε στην εθνική με κατεύθυνση ανατολικά. Σχετικά σύντομα, διέσχισε τα βελγογερμανικά σύνορα και πέρασε διαδοχικά έξω από Κολωνία, Φρανκφούρτη και Μόναχο.

    Ωστόσο, επειδή η ίδια ήταν βαλόνη, δηλαδή γαλλόφωνη, δεν φαίνεται να αντελήφθη ότι έχει διασχίσει τα σύνορα. Επιπρόσθετα, όπως θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι κεντροευρωπαίοι, επειδή ήταν βελγίδα, συνέχισε να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ηλεκτρονικού πλοηγού, παρά το ότι ξεκίνησε από μία πεδινή χώρα και βρέθηκε να περνάει τις Αλπεις.

    Ετσι, η πορεία της συνεχίστηκε στην Αυστρία προς τα νότια, αλλά όταν βρέθηκε στη Σλοβενία και την Λουμπιάνα, μάλλον οι σλαβόφωνες πινακίδες άρχισαν να την προβληματίζουν. Καθώς η χώρα ήταν μικρή, μέχρι να πείσει τον εαυτό της ότι όντως κάτι δεν πάει καλά, ήταν πλέον στο Ζάγκρεμπ, πρωτεύουσα της κροατίας...

    Ολο αυτό το διάστημα, σταματούσε κανονικά σε πρατήρια για να βάλει βενζίνη, χωρίς καμία αμφιβολία για το πού πάει ή πού βρίσκεται. «Είδα κάθε είδους πινακίδες, μετά γερμανικές: «Κολωνία, Ααχερν, Φρανκφούρτη» αλλά δεν αναρρωτήθηκα. Είχα αποσπαστεί πλήρως, οπότε απλώς πατούσα το γκάζι», είπε αργότερα η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/13 08:36

      Σιγά τον παραλληλισμό 20:16. Εύστοχος αλλά όχι ο ΠΙΟ εύστοχος. Τουλάχιστον αυτή η κυρία ταλαιπωρηθηκε αλλά δεν έκανε καμμιά ζημιά. Διάβασε την άλλη είδηση για να δει ο κόσμος γιατί δεν ψηφίσαμε αντιπολίτευση να την ξεμπροστιάσουμε. Απλά από φόβο μην τα κάνει τόσο σκατά που ΔΕΝ διορθώνονται. Νομίζω ότι η είδηση που ακολουθεί είναι πιο εύστοχη σαν παραλληλισμός από την ιστορία του 20:16.

      Μια 20χρονη καθαρίστρια έκλεψε ένα τρένο, το οδήγησε εκτός σιδηροτροχιάς και το έριξε σε σπίτι σε προάστιο της Στοκχόλμης στη Σουηδία την Τρίτη. Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε και η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για το συμβάν.

      Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πώς η 20χρονη απέκτησε πρόσβαση στο κλειδί που απαιτείτο για να βάλει μπροστά το τρένο.

      Εκτός από την ίδια που φέρει σοβαρά τραύματα, δεν τραυματίστηκε κάποιος άλλος, καθώς το τρένο ήταν άδειο και δεν υπήρξαν τραυματίες από το σπίτι.

      «Η καθαρίστρια οδηγούσε το τρένο με μεγάλη ταχύτητα, πολύ μεγαλύτερη από όσο έπρεπε ως την άκρη της τροχιάς και συνετρίβη στο σπίτι» δήλωσε εκπρόσωπος των Μέσων Μεταφοράς της Στοκχόλμης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/1/13 11:43

      Αυτή η κυρία πάντως είναι ότι πρέπει για υποψήφια του Καμμένου. Βλήμα...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/1/13 13:02

      Αν δηλώσει την ανυποχώρητη και αταλάντευτη πατριωτική της ΄ένταξη στο αντιμνημονιακό μπλοκ ενάντια στους κατοχικούς προδότες, άνετα βγαίνει βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, και κάνει και καριέρα.

      Αναφέρομαι και στις δύο κυρίες

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/13 08:58

    χαχααααααααααααααα ωραίοι είστε!!!
    Πράγματι όμορφοι και ευφυείες παραλληλισμοί!!!!

    Αλλά το καθεστώς δεν έχει Λαζόπουλο να τους κάνει εκπομπή να τσαλακώσει την αλαζονεία της μαχητικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.