31.1.13

Συνεχίζονται οι επαφές στην Αθήνα των αυτοδιοικητικών της Ξάνθης για το αρδευτικό

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων των φορέων της Ξάνθης με την πολιτική ηγεσία για το θέμα του αρδευτικού έργου της πεδιάδας της Ξάνθης.
Στις επαφές με τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο και το Γενικό Γραμματέα Υδάτων του ΥΠΕΚΑ Κωνσταντίνο Τριάντη, συμμετείχαν οι βουλευτές Αλέκος Κοντός και Δημήτρης Σαλτούρος, ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης, οι Δήμαρχοι Στέλιος Χατζηευαγγέλου, Βασίλης Τσολακίδης και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης, καθώς και οι Πρόεδροι του ΕΒΕ, της ΕΑΣ και του Εργατικού Κέντρου.
Στην συνάντηση με τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Μπαλτάκο οι φορείς της Ξάνθης για την συζήτηση στο ΣΤΕ, στις 6 Φεβρουαρίου, ζήτησαν αναβολή για τις αρχές του Μάη επειδή στο σχετικό φάκελο του έργου δεν υπήρχε η Μελέτη Περιφερειακής Διαχείρισης Υδάτων από το ΥΠΕΚΑ οι όποια αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί και θα μπορεί να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, στο τέλος Απριλίου, έτσι ώστε ο φάκελος να είναι πλήρης.
Το πιο κρίσιμο ραντεβού με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη είναι προγραμματισμένο για σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.