31.1.13

Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες

Αποφασισμένοι να μην μετακινηθούν από τις θέσεις τους, εμφανίζονται οι αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τονίζοντας ότι σκοπός τους δεν είναι να κόψουν την Ελλάδα στη μέση και να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά να ενημερώσουν τους πολίτες για τα δίκαια αιτήματά τους και να βρεθούν λύσεις.
Σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης στην περιοχή Νέστου, στην εθνική οδό Δράμας-Καβάλας στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λυδίας, στη Μαυρολέκη και στη διασταύρωση Κοκινογείων, τηρώντας στάση αναμονής.
Ανάλογο είναι και το κλίμα σε Έβρο και Ροδόπη, με τους αγρότες του Έβρου να προγραμματίζουν συλλαλητήριο στις 5 Φλεβάρη στην Ορεστιάδα, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.