31.1.13

Εμείς στα όπλα … κι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των αστυνομικών!!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των Προεδρείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΕΑΥ) Ροδόπης με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και τον Συντονιστή του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του κόμματος Τάσο Μαυρόπουλο.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε να ενημερωθεί για τις διώξεις κατά των αστυνομικών συνδικαλιστών της Ροδόπης επειδή συμμετείχαν σε κινητοποίηση ενάντια στην μετατροπή της Αστυνομικής Ακαδημίας-Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής σε κέντρο κράτησης μεταναστών.
Η αντιπροσωπεία εξέφρασε κατά τη συνάντηση, την πλήρη συμπαράστασή της στους διωκόμενους αστυνομικούς και δήλωσε ότι θα τους στηρίξει έμπρακτα εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
Η εκτίμηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι η δίωξη αυτή είναι στο πλαίσιο της επίθεσης που κάνει η Κυβέρνηση κατά των εργαζομένων για να περιστείλει δημοκρατικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες και να τρομοκρατήσει τους Έλληνες αστυνομικούς προκειμένου να ελεγχθούν οι αντιδράσεις τους, ενώ παράλληλα η πολιτική που ακολουθείται οδηγεί στην εξαθλίωσή τους και τη διάλυση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.
Οι αγώνες των εργαζόμενων αστυνομικών τους έφεραν πιο κοντά στην κοινωνία και την κοινωνία κοντά στους αστυνομικούς και αυτό ακριβώς είναι που φοβάται το Υπουργείο.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/13 18:29

    Σαν δε ντρέπονται όσοι στηρίζουν τους συνδικαλιστές της πλάκας, που έφτυναν τους ανωτέρους τους νομίζοντας ότι έχουν ασυλία.Γιατί εδω λέτε για εργασιακά δικαιώματα ότι διώκονται.Δεν είναι έτσι όμως,
    Ας αφήσουν τις φιοριτούρες κι ας πιάσουν κανένα κλέφτη και κανένα έμπορο ναρκωτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/13 15:43

    Ο πιο καλός ο μπάτσος, ήταν ο Μαχόνι
    Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.