2.1.13

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στους αυτοδιοικητικούς του Έβρου

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλαν πολιτιστικοί σύλλογοι, στρατιωτικές μπάντες και μικρά παιδιά στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργία Νικολάου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Γιώργο Ούστογλου.
Οι δύο θεσμικοί δέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση τις ευχές και τις εορταστικές μελωδίες, ευχαρίστησαν θερμά όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και τους προσέφεραν παραδοσιακά κεράσματα.
Όλοι τους, ευχήθηκαν το 2013 να είναι μια χαρούμενη χρονιά, καλύτερη για όλους τους Εβρίτες, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αισιοδοξία.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/1/13 23:21

    Παλληκαρια που πατε,ελεγε ο Θ.Κολοκοτρωνης.Απαντηση.Θειο Θοδωρε παμε στην Αλεξανδρουπολη κοβει την πιττα ο Μπαλτατζης και Λαγκαρτ.Και το φλουρι.Μας το πηρα η Ολγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.