2.1.13

Περιοδεία στον Βόρειο Έβρο για τον βουλευτή Μαρίνο Ουζουνίδη

Περιοδεία στο Βόρειο Έβρο πραγματοποίησε ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012.
Ο κ. Ουζουνίδης, επισκέφτηκε το βορειότερο κομμάτι του Έβρου και στα Δίκαια συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι του εξέθεσαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το παραμεθόριο κομμάτι της χώρας. Στην Ορεστιάδα, ο κ. Ουζουνίδης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ, αλλά και του ΙΚΑ Ορεστιάδας.
Στο Διδυμότειχο, επίσκεψη πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου σύμφωνα με το Διοικητή το ίδρυμα λειτουργεί αρκετά καλά, εξυπηρετώντας άρτια τους πολίτες. Επίσης, στο ΙΚΑ οι υπάλληλοι εξέφρασαν για άλλη μια φορά τις ανησυχίες του για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την υπηρεσία τους.
Τέλος, στο Διδυμότειχο ο κ. Ουζουνίδης συνάντησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών Έβρου Ιωάννη Δουλάκη, ο οποίος εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μετά την ψήφιση του νέου νομικού καθεστώτος που αφορά την αδειοδότηση και τη λειτουργία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Ο κ. Ουζουνίδης δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει το θέμα στους αρμόδιους φορείς, ζητώντας απαντήσεις για το σοβαρό αυτό ζήτημα.
Τέλος, στο Σουφλί, ο κ. Ουζουνίδης επισκέφτηκε τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΙΚΑ και της ΔΟΥ Σουφλίου. Τα κτίρια αυτά είναι ιδιόκτητα και μετά την αναστολή των παραπάνω υπηρεσιών αναρωτιέται κανείς τι θα απογίνουν. Είναι πραγματικά κρίμα τα κτίρια αυτά να παραμείνουν ανεκμετάλλευτα. Θα πρέπει άμεσα να αξιοποιηθούν στεγάζοντας δημόσιες υπηρεσίες, διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Είναι γεγονός ότι ο Έβρος, και ιδιαίτερα το Βόρειο κομμάτι του έχει εγκαταλειφτεί από την πολιτεία.
Η αποψίλωση των δημοσίων υπηρεσιών και η αβεβαιότητα των δημοσίων λειτουργών για το μέλλον της υπηρεσίας τους, το κάκιστο οδικό δίκτυο, η έλλειψη κοινωνικής πολιτικής στους κατοίκους μιας από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας με την υπαγωγή του Νομού στη Β’ Ζώνη για το επίδομα θέρμανσης και η αδυναμία των κατοίκων να ζεσταθούν, η λειτουργία των Κέντρων Φύλαξης Μεταναστών κάτω από άθλιες συνθήκες και οι αδιευκρίνιστες συνθήκες του μελλοντικού μετασχηματισμού τους σε ολόκληρους οικισμούς, συνθέτουν το σκηνικό των συμπολιτών μας στο Βόρειο Έβρο.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/1/13 11:43

    Και όπως είπε και στην τηλεόραση "ε ας κόψει 2 δέντρα ο κάθε Εβρίτης για να ζεσταθεί". Περίπου 250.000 δέντρα δηλαδή.

    Ζώον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/1/13 12:27

    Χλίδα η Βουλή ε Μαρίνο;;; Χλίδα!!!!

    Ποιος να το πίστευε!!! Ο ΜΑρίνος στη ΒΟυλή!!! Ευτυχώς που ήταν οι ψεκασμένοι του Καμμένου, οι πατριωτάρες οι αντιμνημονιακοί και βρέθηκε καραμπόλα να βγει ο Μαρίνος στη χειρότερη Βουλή από καταβολής ελληνικού κράτους!!!!

    Συγχαρητήρια στους έλληνες για τις επιλογές τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/1/13 13:54

    Δεν τους άρεζε η προηγούμενη βουλή, ας την πάρουν τώρα με τα βλήματα αυτά, τα χρυσά αυγά και τις αλογομούρες αξύριστες του συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/1/13 13:59

    Ο Μαρινοs στη βουλη....... Βουλευτηs Εβρου....... Αs μαθει που πεφτει ο βορειοs Εβροs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/1/13 23:13

    Φιλοι ανωνυμοι ο Μαρινος και να φυγει απο την Βουλη εχει εργασια.Οχι σαν πολλους αλλους που ψαχνουν.Μαρινο δωσε την συνταγη για το σαλεπι.Καλη χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/13 09:43

      μεγαλε τα βληματα που λες κ μαλιστα με πυρηνικες κεφαλες ειναι αυτοι που σ εφεραν σ αυτην την αθλια κατασταση!κ οχι ανθρωποι τυπου Μαρινου! Ξυπνα επιτελους ραγια μιας κ θεωρησαι ενεργος πολιτης ΄η παψε να σαχλαμαριζεις!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/13 11:03

      Και βγήκε ο Μαρίνος και ο Χαικάλης και ο Πάντζας για να μας σώσουν??? Ωχ Παναγία μου! Άντε και ο Στάθης Ψάλτης...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.