8.1.13

Ανάδειξη νέου προεδρείου και μελών των επιτροπών στο Δήμο Δράμας

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου προεδρείου και των μελών των επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου της Δράμας.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Μπέσας από την Δημοτική Παράταξη «Πόλη και Ζωή» επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας, κατά την ειδική συνεδρίαση του σώματος και την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Στην θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή Νέα Δράμα» Ανδρέας Χαραλαμπίδης ενώ στη θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για τη Δράμα» Στέλιος Μελισσινός.
Για την 9μελή  οικονομική επιτροπή  εξελέγησαν: 
Τακτικά μέλη οι Ανέστης Παπαθεοδώρου, Φώτης Νικολαΐδης, Παύλος Ζαχαριάδης,  Παναγιώτα Χλιάρα, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Χαραλαμπίδης, Ανέστης Τερζής και Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Αναπληρωματικά μέλη οι Ελευθέριος Χρυσοχοΐδης, Μιχάλης Μλεκάνης, Κυριάκος Γρηγορίου, Στυλιανός Μελισσινός και Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ  (με 2η εκλογική διαδικασία).
Για την 9μελή επιτροπή ποιότητας ζωής εξελέγησαν:
Τακτικά μέλη οι Θεμιστοκλής Ρεμόντης, Χρήστος Φουτζιτσής, Μιχάλης Μλεκάνης, Κυριάκος Γρηγορίου, Ελευθέριος Χρυσοχοΐδης, Γιώργος Κάργας, Αναστάσιος Χατζηγιάννης και Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ (με 2η εκλογική διαδικασία)
Αναπληρωματικά μέλη οι Ιωάννης Ετόγλου, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Παύλος Ζαχαριάδης, Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης και Γεώργιος  Παπαδόπουλος.
Πριν από τη διαδικασία της ανάδειξης των νέων οργάνων κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα κατά την οποία ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης  ευχήθηκε μια Χρονιά με υγεία, χαρά, αγάπη και ευτυχία στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και σε όλες τις Δραμινές και Δραμινούς.
Τέλος για τις θέσεις των Προέδρων και Αντιπροέδρων των Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων προτάθηκαν:
Για την ΔΕΥΑΔ Πρόεδρος ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης και Αντιπρόεδρος Γεώργιος Καλαϊτσίδης. Για την ΔΕΚΠΟΤΑ Πρόεδρος Νικόλαος Χαρίσκος και Αντιπρόεδρος Χρήστος Κιοσσές.
Για τον Πολιτιστικό Οργανισμό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Πρόεδρος Παγκράτης Ιορδανίδης και Αντιπρόεδρος Ιωάννης Μυστακίδης. Για το Νομικό Πρόσωπο Πρόεδρος Χρυσή Σιδερά και Αντιπρόεδρος Φώτης Νικολαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.