2.1.13

Στα Γρεβενά κρατείται ο 27χρονος κατηγορούμενος της δολοφονίας στην Ξάνθη

Στις δικαστικές φυλακές Φελλίου των Γρεβενών κρατείται από το μεσημέρι ο 27χρονος κατηγορούμενος για το αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου, που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην Ξάνθη.
Ο 27χρονος, μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών αρχών της Ξάνθης και την προφυλάκισή του, μετήχθη στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέμεινε το Σαββατοκύριακο απομονωμένος σε κρατητήριο των Μεταγωγών.
Γύρω στις 10 το πρωί ξεκίνησε η μεταγωγή του για τις φυλακές των Γρεβενών όπου έφτασε το μεσημέρι. Προς το παρόν κρατείται σε ειδικό θάλαμο των φυλακών.
Στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα είχε κρατηθεί για ένα 6μηνο και αποφυλακίστηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, υπόθεση για την οποία τελικά αθωώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.