2.1.13

Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα στην Κομοτηνή

Ένα διαφορετικό παιχνίδι, με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την Ανθρωπιά και την Αλληλεγγύη, καλούνται να «παίξουν», οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι φορείς του εθελοντισμού στην Κομοτηνή.
Το παιχνίδι έχει τον πρωτότυπο τίτλο ο «Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» και στηρίζεται στη διανομή σάκων του Αη Βασίλη στις ομάδες που θα σχηματισθούν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, από   ενεργούς πολίτες και συλλόγους , στις 7 το απόγευμα στο Πολυλειτουργικό κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, όπου θα γίνει και η πρώτη καταγραφή του ενδιαφέροντος του κόσμου.
Στη συνέχεια αφού δοθεί ένας σάκος σε κάθε ομάδα, θα τον τοποθετήσουν στα εμπορικά καταστήματα και στις καφετέριες της πόλης, δεδομένου ότι η κάθε ομάδα θα πρέπει να οργανώσει τον τρόπο που θα βρει και θα ενημερώσει τα μέλη της, προκειμένου να πετύχει να συγκεντρώσει τα πιο πολλά είδη τροφίμων, καθώς αυτός είναι ο βασικός όρος του παιχνιδιού.
Αυτή η ομάδα που θα συγκεντρώσει τα πιο πολλά τρόφιμα θα βραβευθεί! Την καταμέτρηση των τροφίμων και την αξιολόγηση θα την ο Ερυθρός Σταυρός της Κομοτηνής!
Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ το διάστημα 13 με 19 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΑ Κομοτηνής, της Άρτεμη Τσολάκη, μέλους της πρωτοβουλίας, είναι μια πρώτη κίνηση και αναμένεται να επακολουθήσουν κι άλλες κοινωνικές δράσεις, που ως στόχο θα έχουν την προσφορά στο συνάνθρωπο και στην εμπέδωση της αίσθησης ότι δεν είσαι μόνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.