2.1.13

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στην Κομοτηνή ο Γιώργος Ζηλούδης

Ο Γιώργος Ζηλούδης είναι ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας, περιβάλλοντος και ανακύκλωσης του δήμου Κομοτηνής με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη.

«Πιστεύω ότι κι εγώ θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πολιτών και το 2013 θα είναι μια “υγιής” περίοδος για το Δήμο», δήλωσε στην ΕΡΑ Κομοτηνής και την δημοσιογράφο Βάσω Μαχαίρα.
Παράλληλα ο κ. Ζηλούδης σημείωσε πως «ο δήμος Κομοτηνής τα επόμενα δύο χρόνια θα καταφέρει να ανακάμψει και θα πάει ακόμη καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια». Απαντώντας δε στο ερώτημα αν η πόλη θα είναι καθαρή και πράσινη; Δήλωσε με σιγουριά «καθαρή και πράσινη οπωσδήποτε, όπως και οι παραλίες του δήμου θα είναι πεντακάθαρες».
Να θυμίσουμε πως το ιστολόγια μας, είχε γράψει πρώτο για την τοποθέτηση του Γιώργου Ζηλούδη στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας στις 3 Νοεμβρίου! Διαβάστε εδώ…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/1/13 12:38

    an den to egrafes esy poios tha to egrafe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/1/13 13:44

    Αν κρίνουμε και από το σχεδόν δωρεάν και χωρίς διαγωνισμό μπαγκαλόουζ που πήρε το καλοκαίρι από το δήμο, κουκλί θα τα κάνει όλα.Τεράστια φώτα, συνεργεία να πηγαινοέρχονται, να δουλεύει όλη η ΔΕΗ κι όλος ο δήμος για την παράγκα του χατζηαβάτη και τα άλλα τα κορόιδα να πληρώνουν χαράτσια και υπέρογκα ενοίκια με διαγωνισμό.
    Μπράβο στην δημαρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/1/13 18:10

    Δημαρχε ντροπη σου.Ποιος θα κοβει τις βασιλοπιττες τωρα.Θελουμε αντικαταστατη στον ογκο,την ευφυια,την μορφωση και το κυρος του Γιωργου Ζηλουδη.Και εσυ για 720 Ε,ε οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/1/13 23:22

    Την μορφωση, το κύρος και την εξυπναδα του Μανανας δεν την εχει παντως.Την εργατικοτητα, την ευλυγισια, την αξιοκρατια, την σπιρταδα, την εγκρατεια, την υπομονη,την την την την
    Αμ πως τον θελουμε πισω σας παρακαλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/1/13 03:41

    Τον μανανα τον πετυχα ενα βραδυ με πολυ βροχη να καθαριζει κατι μπαζα απο φρεατια...αυτον τον βλεπω στην πρωτη δυνατη βροχη στην πανδροσο για αρνακι στη σουβλα...φτανει ρε παιδια οι ιδιες κ οι ιδιες φατσες μια αλλαγη ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.