17.12.12

Άντεξε η Skoda Ξάνθη στο Χαριλάου

Η Ξάνθη κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Χαριλάου, καθώς διέγνωσε εκ των προτέρων το πρόβλημα του Άρη να επιτεθεί οργανωμένα και του παραχώρησε χώρο. Με πιο απλά λόγια, ο Ουζουνίδης «άφησε την κατοχή» στους γηπεδούχους και προτίμησε να τους περιμένει στα 3/5 του γηπέδου, με στόχο να τους χτυπήσει στην αντεπίθεση.
Τελικά, το παιχνίδι έληξε χωρίς τέρματα διότι ο Άρης δεν «τελείωσε» τις 3 κλασικές ευκαιρίες και η Ξάνθη επέδειξε ανωριμότητα στον τρόπο που εκδήλωσε τις αντεπιθέσεις της. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Άρη αλλά συμπλήρωσε ότι ευκαιρίες για γκολ είχε και η Ξάνθη.
Ο Εβρίτης τεχνικός τόνισε: «Δεχθήκαμε πίεση, αλλά αντέξαμε στο τέλος. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, οι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν με περισσότερο πάθος, ήταν πρώτοι στις προσωπικές μονομαχίες, σε αντίθεση με εμάς. Εμείς σε δύο περιπτώσεις με τον Ονουάτσι, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ, που θα άλλαζε την εικόνα του αγώνα, αλλά με βάση τις ευκαιρίες, θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Καζναφέρης, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, Κοέλιο (89’ Οικονομόπουλος), Παπαστεριανός, Καραγιάννης (77’ Τριανταφυλλάκος), Σουνάς, Γιαννιώτας, Αγκάνθο (80’ Αγγελούδης).
Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Ντάνι, Μαρίν (71’ Μαρκόβσκι), Μάνταλος (79’ Μπαξεβανίδης), Μαρσελίνιο (66’ Πλατέλλας), Ονουάτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.